ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεν Κάτε: "Ήμασταν κάκιστοι"

Τεν Κάτε: "Ήμασταν κάκιστοι"
τεν κατε

"Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε με εξαίρεση τον Λέτο", είπε προβληματισμένος ο Τεν Κάτε για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, στάθηκε στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του υποτίμησαν τον αντίπαλο ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την εμφάνιση κάκιστη: "Ήμασταν κάκιστοι σήμερα. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό που περίμενα να παρακολουθήσω. Εξαιρώ τον Λέτο που είχε μια καλή παρουσία, και τους νέους από τις Ακαδημίες. Υποτίμησαν τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι."



Αναφορικά με το επεισόδιο ανάμεσα στον Σισέ και τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, ο Ολλανδός δεν δικαιολόγησε τον παίκτη του: "Σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιολογώ. Ανήκει στον Παναθηναϊκό, είναι επαγγελματίας και ένας παίκτης της δικής του αξίας δεν πρέπει να ενεργεί έτσι, ακόμη κι αν τον βρίζουν.

Άλλωστε γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι ανέκαθεν εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο. Σύμφωνα με όσα μου είπε, μετέφερε δύο φορές στον Δαλούκα το γεγονός ότι του πετούσαν μπουκάλια, αλλά εκείνος δεν του έδωσε σημασία. Ήταν απλά ένα ξέσπασμα"

.

Όσο για τη συνέχεια είπε: "Πρώτα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανθρακικό και μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο οποίο θα είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ