ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεν Κάτε: "Και τώρα η ΑΕΚ"

Τεν Κάτε: "Και τώρα η ΑΕΚ"
τεν κατε προπονηση

Εύσημα σε "Κάρα" και Γκαλίνοβιτς από Τεν Κάτε. Παρατηρήσεις σε Ρουκάβινα. "Ράκος" ο Βαβζίνιακ

Σύνθημα νίκης και με ΑΕΚ...

Την επόμενη μέρα κοιτάζουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας τα όποια πανηγύρια από την σπουδαία σε βαθμολογική άποψη νίκη στην Τούμπα με 0-1.

Ο Χενκ Τεν Κάτε στην προπόνηση της Δευτέρας μιλώντας στους παίκτες του αναφέρθηκε ελάχιστα στο παιχνίδι με τον "δικέφαλο του Βορρά", ενώ έδωσε το σύνθημα της νίκης με την ΑΕΚ για το καθοριστικό πλέον ματς της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

" Συγχαρητήρια σε όλους για την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για το αν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή σας. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλες ευκαιρίες αν μας δοθούν στην κόντρα επίθεση.

Να ξέρετε πως δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να έχουμε ηρεμία και πειθαρχία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που θα μας δώσουν σημαντικό προβάδισμα για την συνέχεια. Πρέπει να "κλειδώσουμε" την δεύτερη θέση και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν νικήσουμε την αντίπαλό μας" ήταν τα λόγια του 55χρονου προπονητή ενόψει του ματς την Τετάρτη με την "Ενωση".

Εύσημα σε "Κάρα" και "Μάριο"

Ο Ολλανδός τεχνικός συνήθως και αν το επιτρέπει η περίπτωση είτε για αρνητικό είτε για θετικό σχόλιο εστιάζει κάπου τα λόγια του κάτι που έκανε και τώρα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στους Γιώργο Καραγκούνη και Μάριο Γκαλίνοβιτς σε ότι αφορά την προσπάθεια και την πολύτιμη συνεισφορά στην κατάκτηση των 3 βαθμών.

Συγκεκριμένα, έδωσε συγχαρητήρια στον αρχηγό του "τριφυλλιού" για το εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ που σημείωσε λέγοντας: " Πέτυχες ένα σπουδαίο γκολ, Γιώργο..." ενώ συνεχάρη και τον Κροάτη πορτιέρο για την σωτήρια επέμβασή του με στην κεφαλιά του Ιβιτς και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0: " Μάριο, μπράβο η απέκρουση αυτή μας κράτησε στο ματς".

Βέβαια, δεν έλειψαν και κάποιες παρατηρήσεις προς τον Αντε Ρουκάβινα, ο οποίος αστόχησε να πλασάρει σε άδεια εστία και ενώ είχε περάσει τον Χαλκιά. Μια φάση που μπορεί να στοίχιζε στους "πράσινους" την νίκη, αν δεν είχε μπει το γκολ του Καραγκούνη στο φινάλε.

Εκτός με "βυσσινί" οι τιμωρημένοι


Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ δεν γλύτωσαν από τις κίτρινες του Αναστάσιου Κάκου και όπως αποφάσισαν τελικά από το τεχνικό επιτελείο των "πράσινων" οι δύο παίκτες της μεσαίας γραμμής θα απουσιάσουν από τα ματς με την Λάρισα.

Συγκεκριμένα, ο άσος από την Μοζαμβίκη που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες θα χάσει και τα δύο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος μόνο αυτό στο Αλκαζάρ την 4η αγωνιστική. Εκεί όπου οι "πράσινοι" όπωα φαίνεται θα στερηθούν τις υπηρεσίες και των δύο βασικών επιλογών τους την φετινή χρονιά στην θέση των αμυντικών χαφ.

"Ράκος" ο Βαβζίνιακ... άγνοια δηλώνει σε Πολωνούς

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε στην Παιανία ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Πολωνός αμυντικός μετά τα όσα έγιναν με το αντιντόπιγκ τεστ που βγήκε θετικό περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα και του δεύτερου δείγματος ενώ οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τους αλλάξουν την ψυχολογία, με τον ίδιο να δηλώσει συνεχώς: " Είμαι αθώος..."

Ο ίδιος δεν είχε καμία διάθεση για χιούμορ αλλά ακόμα και για ομιλία ενώ την ίδια ώρα οι συμπατριώτες του που συνεχώς τον "ενοχλούν" για δηλώσεις κάνουν λόγο για άγνοια του διεθνή αμυντικού στα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, η υπεύθυνη του κέντρου αντιντόπιγκ, ανέφερε ότι εκτός από τους τέσσερις ελέγχους που υπεβλήθη στην Ελλάδα ο Βαβζίνιακ, όπως ανακοίνωσε σχετικά η "πράσινη" ΠΑΕ, ο 25χρονος αμυντικός είχε υποβληθεί άλλες τρείς φορές σε έλεγχο είτε με την Λέγκια είτε στις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα τον τελευταίο χρόνο και είχε ισάριθμα αρνητικά αποτελέσματα.

Ατομικό ο "Κάρα"... δουλειά στα "τελειώματα"

Αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης, πλην των Χριστοδουλόπουλου, Πετρόπουλου και Σαλπιγγίδη που δούλεψαν στα τελειώματα... εκεί που όπως φάνηκε και στην περίπτωση της φάσης με τον Ρουκάβινα, οι "πράσινοι" δεν έχουν "καθαρό μυαλό".

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μάτος, Μελίσσης, Γκάμπριελ και Καραγκούνης λόγω ενοχλημάτων στον δεξιό άκρο πόδα κάτι όμως που δεν προκαλεί ανησυχία ενόψει του ματς με την ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη (19:00, ΝΕΤ).





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ