EUROPA LEAGUE

Τεν Κάτε: "Στόχος η πρώτη θέση"

Τεν Κάτε: "Στόχος η πρώτη θέση"
τεν κατε

Την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο του Europa League έθεσε ως στόχο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε

Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο, παρά μόνο την κορυφή, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαιτερότητα που παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις ελληνικών με τούρκικες ομάδες, με αφορμή τη συνύπαρξη Παναθηναϊκού και Γαλατάσαραϊ στον όμιλο.
" Ο όμιλος αφήνει πολλές δυνατότητες. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η πρώτη θέση στον όμιλο. Εάν δεν καταφέρει να έρθει πρώτος, τουλάχιστον δεύτερος. Ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι η κορυφή. Στην πορεία θα φανεί το κατά πόσο μπορεί αυτό να είναι ρεαλιστικό. Γνωρίζω την ιδιαιτερότητα που κρύβεται πίσω από μια αναμέτρηση ελληνικής με τουρκική ομάδα. Πρέπει όμως να δώσουμε σημασία στην ομάδα που αντιμετωπίζουμε και όχι από ποια χώρα προέρχεται", δήλωσε ο Τεν Κάτε, ενώ σε ερώτηση για το αν προτιμάει το πρωτάθλημα ή μια καλή πορεία στην Ευρώπη, είπε κατηγορηματικά: " Προτιμώ το πρωτάθλημα".

Βεκρής: "Ο όμιλος είναι βατός

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βεκρής μιλώντας στον Sentra "103,3" αναφέρθηκε στο γεγονός πως η κλήρωση έφερε έναν βατό όμιλο για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο προτεραιότητα του "τριφυλλιού" είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα είπε:

- για την κλήρωση του Παναθηναϊκού:
" Ο όμιλος είναι βατός και ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός, αν είναι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια μπορεί να προκριθεί. Πάντα ο Παναθηναϊκός σκέφτεται και το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Όταν, όμως, έχουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα από το 2004, η άμεση επιθυμία σου είναι να βγεις πρωταθλητής. Ωστόσο πάντα πρέπει να σέβεσαι την ιστορία σου και πρέπει σε κάθε ματς να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων."

- για το αν τον προβληματίζει κάποια ομάδα:
" Ποδοσφαιρικά όχι, αλλά σε πολιτικό-κοινωνικό επίπεδο υπάρχει ένα θέμα με τα παιχνίδια με τη Γαλατασαράι."

- για τα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε και τα παρατράγουδα που έγιναν πριν μερικά χρόνια στην συνάντησή:
" Θυμάμαι πολύ καλά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν ωριμάσει κι εμείς θα προσπαθήσουμε να προασπίσουμε την ακεραιότητα των αγώνων, ώστε να ολοκληρωθούν χωρίς να υπάρξουν προβλήματα τάξης."













TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ