ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεν Κάτε: "Θέλετε να παραιτηθώ;"

Τεν Κάτε: "Θέλετε να παραιτηθώ;"
τεν κάτε

Έξαλλος ο Τεν Κάτε στα αποδυτήρια ρωτούσε τους παίκτες του: "Θέλετε να παραιτηθώ;... Πείτε το"!

Ο Ολλανδός προπονητής ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σίγουρα συνειδητοποιεί ότι τα...πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, σε αντίθεση με ό,τι είχε σχεδιάσει ή πίστευε. Παρόλα αυτά θέμα παραίτησης ή απομάκρυνσης του Τεν Κάτε δεν τίθεται! Η διοίκηση συνεχίζει να τον στηρίζει και είναι, άλλωστε, πρόσφατο το γεύμα με τον Νίκο Πατέρα και τον Κώστα Αντωνίου, μετά το 2-2 εναντίον του Ηρακλή.
Και ο football manager, πάντως, δεν θα πρέπει να αισθάνεται τόσο καλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, λίγο πριν ο Καλόπουλος σφυρίξει τη λήξη και το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, αφού υπάρχει δριμύτατη κριτική για τον "σχεδιασμό" του καλοκαιριού, τον οποίο χρεώνεται εξ ολοκλήρου ο ίδιος.

Το να φύγει, αυτή τη στιγμή ο Τεν Κάτε μοιάζει λίγο παρακινδυνευμένο αν αναλογιστεί κανείς ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα το Σάββατο, Βέρντερ στη Βρέμη την ερχόμενη Τετάρτη και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη υπάρχει και η άποψη ότι τέτοιες στιγμές ένα "ηλεκτροσόκ" κάνει καλό και ανανεώνει την αυτοπεποίθηση μιας ομάδας που στην πρώτη αναποδιά μέσα στο γήπεδο, μοιάζει να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Αλλά όπως έλεγαν το βράδυ οι ιθύνοντες του ΠΑΟ "δεν τίθεται θέμα προπονητή". Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, φυσικά...




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ