ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τεννές: "Χάλασαν νωρίς οι ισορροπίες"

Τεννές: "Χάλασαν νωρίς οι ισορροπίες"
INTIME SPORTS

Στο κακό ξεκίνημα του αγώνα για τον Παναιτωλικό στάθηκε ο Μπάμπης Τεννές. Αναλυτικά τα όσα είπε. Οι δηλώσεις του Θεοδωρίδη.

Λιγομίλητος ήταν ο Μπάμπης Τεννές στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε ιδιαίτερα στο γρήγορο τέρμα που δέχτηκε ο "Δικέφαλος", χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη των "ασπρόμαυρων" και επισήμανε πως θα ήθελε να δει τις φάσεις με πρωταγωνιστή τον Μπαλάφα, στις οποίες υπάρχει υποψία πέναλτι σύμφωνα με τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Άλλαξαν τα σχέδια μας το γρήγορο γκολ και η αποβολή. Στο δεύτερο γκολ τέλειωσαν τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε μια δίκαια νίκη, ωστόσο οι παίκτες μου πάλεψαν το παιχνίδι.

Πρέπει να δω τις φάσεις του Μπαλάφα γιατί μπορεί να ήταν πέναλτι. Απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια καυτή έδρα, χάλασαν από νωρίς οι ισορροπίες. του παιχνιδιού. Κοιτάμε την συνέχεια και ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι".

Θεοδωρίδης: "Πλήγμα η αποβολή"

Δύο σημεία ήταν αυτά που έκριναν το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Γιώργο Θεοδωρίδη. Αυτά ήταν το πέναλτι και η ταυτόχρονη αποβολή, αλλά και το κακό παιχνίδι που έκανε η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Θεοδωρίδης:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: "Μείναμε με δέκα παίκτες. Είναι ένα πλήγμα. Εμείς δε δείξαμε κάτι καλό, κάναμε το χειρότερο φετινό παιχνίδι. Ελπίζω να μας βγει σε καλό και να βάλουμε τα κεφαλιά μέσα"

Για τα συναισθήματα επιστροφής του στην Τούμπα: "Είμαι πολύ χαρούμενος όταν έρχομαι να παίξω εδώ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου και σίγουρα αυτό με ικανοποιεί".

Για το ντεμπούτο του Σταφυλίδη: "Πολύ καλός παίκτης. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά και ταπεινότητα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ