ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τεννές: "Δεν μας βγήκε το παιχνίδι"

Τεννές: "Δεν μας βγήκε το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός ήθελε το κάτι παραπάνω στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ. Τι δήλωσε ο Ντολεζάι

Ο Παναιτωλικός ήθελε το κάτι παραπάνω στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου επεσήμανε πως δεν υπάρχουν ακόμα ματς ζωής ή θανάτου, ενώ δεν του άρεσε που ο Πανιώνιος προσπέρασε την ομάδα του στην βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Τεννές:

" Ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος ήταν πιο ικανός και μας κέρδισε. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε κάτι παραπάνω, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, αφού μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Παίξαμε επιθετικά, κάναμε φάσεις, όμως δεν σκοράραμε. Ματς ζωής ή θανάτου δεν υπάρχουν ακόμα. Μας προσπέρασε στη βαθμολογία ο Πανιώνιος, αν και με δύο ματς παραπάνω, κάτι που δεν θέλαμε".

Από την πλευρά του ο Ντολεζάι είπε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είναι καλός στην έδρα του. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Ο Πανιώνιος πέτυχε το γκολ και κέρδισε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει ν’ αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας επιθετικά, γιατί έχουμε πρόβλημα στο γκολ".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ