ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τεννές: "Είμαστε από τις αδικημένες ομάδες"

Τεννές: "Είμαστε από τις αδικημένες ομάδες"
Τεννές INTIME SPORTS

Αδικημένος από την διαιτησία θεωρεί πως είναι ο Παναιτωλικός, ο Μπάμπης Τέννες, τονίζοντας πως γι' άλλη μια φορά υπήρξε αποβολή ποδοσφαιριστή του.

Για έκτο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός έμεινε με παίκτη λιγότερο, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μπάμπης Τεννές.

Ο Έλληνας προπονητής, δήλωσε άγνοια για τα σενάρια φυγής του από τον πάγκο του Παναιτωλικού, ενώ στάθηκε στην διαιτησία.

"Θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα αυτό το ματς, γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό. Σ' αυτό φταίει και το γήπεδο γιατί δυσκολεύονται να σταθούν οι παίκτες όρθιοι. Πήγαινε στο 0-0 το ματς. Είχαμε τον έλεγχο όσο ήμασταν 11 εναντίον 11, αλλά μια ενέργεια του Σιόντη μας άφησε με 10 και μετά χάλασαν οι ισορροπίες και ήταν δύσκολο να ανταποκριθούμε. Να δώσουμε συγχαρητήρια στα Γιάννενα για τη νίκη. Είναι το 6ο παιχνίδι που το τελειώνουμε με παίκτη λιγότερο", υπογράμμισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για το αν υπάρχει θέμα αποχώρησής του: "Δεν έχω διαβάσει κάτι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Που το διαβάσατε εσείς";

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: "Δυσκολευόταν και ο αντίπαλος. Αυτό έχει να κάνει με το γήπεδο. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε ασίστ, αλλά ήταν λάθος".

Για το αν έπρεπε να πάρει μεγαλύτερο ρίσκο: "Ήταν δύσκολο να πλησιάσουμε την αντίπαλη περιοχή μετά την αποβολή. Από τον ουρανό δεν κατεβαίνει η μπάλα, έπρεπε να τη βγάλουμε από πίσω, αλλά δεν μπορέσαμε".

Για τη διαιτησία: "Είναι πολύ φανερό ότι ο Παναιτωλικός είναι από τις αδικημένες ομάδες της κατηγορίας από τις διαιτητικές αποφάσεις".

Για την χρησιμοποίηση του Ονουάτσι: "Δεν ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση του Ονουάτσι. Το είχαμε συζητήσει, του έχω εκτίμηση. Πράγματι πίστευα ότι μπορούσε να πάει καλύτερα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ