ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τεννές: "Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα"

Τεννές: "Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στην Κρήτη από τον Εργοτέλη. Διαβάστε τι είπε στην συνέντευξη Τύπου

Η ισοπαλία στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με όσα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Μπάμπης Τεννές.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και το θετικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο.

Αρχικά ο Μπάμπης Τεννές είπε στην συνέντευξη Τύπου: " Κάναμε άλλη μια θετική εμφάνιση και πήραμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που μας κάνει χαρούμενος. Όμως είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια γιατί υπάρχει μεγάλη διαδρομή" και πρόσθεσε:

" Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα δεν δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες και την μεγάλη ευκαιρία για να βάλουμε ένα γκολ την είχαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο με τον Καμαρά.

Δεν θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος όπου δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες φοβηθήκαμε το ματς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλή στην έδρα της.

Παράλληλα παίζοντας σε ένα μεγάλο γήπεδο αν δεν έχει κοντά τις γραμμές σου μπορείς να εκτεθείς. Εμείς σε όλα τα σημεία πήγαμε καλά στην άμυνα εκτός από κάποιες διεισδύσεις του Λεάλ που μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ