ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τερ Στέγκεν: "Δεν καταλαβαινόμασταν στον αγωνιστικό χώρο, μάς πονάει"

Barcelona's goalkeeper Marc-Andre ter Stegen hands over the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Rayo Vallecano at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 19, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's goalkeeper Marc-Andre ter Stegen hands over the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Rayo Vallecano at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 19, 2024. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν στάθηκε στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε η Μπαρτσελόνα στην ήττα από τη Μονακό (2-1) και άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 2-1 από τη Μονακό στην 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Το γκολ του Γιαμάλ δεν ήταν αρκετό, με τους μπλαουγκράνα να αγωνίζονται με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό, εξαιτίας της αποβολής του Έρικ Γκαρσία με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στα αποτελέσματα αυτής της αποβολής: "Δεν καταλαβαινόμασταν καλά μετά από αυτή την κατάσταση. Νιώθω άσχημα για τον Έρικ, τον πονάει. Παίζαμε για 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Δεν καταλαβαινόμασταν στον αγωνιστικό χώρο, συνέβη κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν. Βέβαια αυτά τυχαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η ήττα πονάει, γιατί με δέκα παίκτες στο γήπεδο σταθήκαμε με το κεφάλι ψηλά και προσπαθήσαμε να πάρουμε έστω τον πόντο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ