ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Τεράστια φωτιά ξέσπασε στο εθνικό Στάδιο της Ανδόρας μόλις 24 ώρες πριν το ματς με την Αγγλία

Τεράστια φωτιά ξέσπασε στο εθνικό Στάδιο της Ανδόρας μόλις 24 ώρες πριν το ματς με την Αγγλία
PRINT SCREEN

Δραματικές εικόνες εκτυλίχθησαν στο εθνικό στάδιο της Ανδόρας την παραμονή του αγώνα της ομώνυμης ομάδας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς ξέσπασε φωτιά κατά τη διάρκεια live τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Μία ημέρα πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Αγγλιας με την Ανδόρα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό ζευγάρι απέκτησε τεράστια δημοσιότητα σε κάθε γωνιά του κόσμου και η αιτία ήταν ένα άκρως ασυνήθιστο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο δημοσιογράφος Τομ Ντόρσετ έδινε το ρεπορτάζ του, εντός του γηπέδου, για λογαριασμό του Sky Sports, ξαφνικά τεράστιες φλόγες και μαύροι καπνοί σκέπασαν το χώρο, με τη φωτιά να ξεπηδάει στο στάδιο μεσα από διαμερίσματα κατοικιών που περιβάλλουν το χωρητικότητας 3.000 θεατών γήπεδο.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πυροσβεστικές δυνάμεις κατέφτασαν στο γήπεδο και έσβησαν τη φωτιά, με την Telegraph να υποστηρίζει πως δεν έχουν γίνει μεν αναφορές για τραυματισμούς αλλά και ότι υπάρχουν ανησυχίες πως η θερμότητα από τη φωτιά ενδεχόμενως να έλιωσε μέρος της πλαστικής επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου.

Εικόνες που έχουν τραβηχτεί από το σκηνικό δείχνουν το μόνιτορ του VAR να μην έχει γλιτώσει από τη μανία της φωτιάς και να είναι μεταξύ του εξοπλισμού που καταστράφηκε, ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο αν όλα αυτά θα επηρεάσουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης της Ανδόρας με την Αγγλία.

Σημειώνεται πως τα εγκαίνια στο εθνικό στάδιο της Ανδόρας έγιναν πριν από επτά χρόια και πέρα από ποδοσφαιρικά ματς, φιλοξενεί και αγώνες ράγκμπι, με τη χωρητικότητά του να είναι 3.306 θεατές και το ρεκόρ προσέλευσης να καταγράφεται το 2017 ε ματς προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Πορτογαλία.

Όσον αφορά την πρώτη ομάδα που φιλοξενήθηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο ως αντίπαλος της Ανδόρας, σε επίσημο παιχνίδι, αυτή ήταν η Ουαλία, που είχε πάρει τη νίκη το 2014 με 1-0 χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ