ΑΓΓΛΙΑ

Τέρι:"Ο τελικός αποτελεί παρελθόν"

Τέρι:"Ο τελικός αποτελεί παρελθόν"
Τέρι

Ο Αρχηγός της Αγγλίας Τζον Τέρι δήλωσε πως ξεπέρασε το σοκ του τελικού και πως είναι έτοιμος για δύσκολα ματς

Το πρόσωπο της προηγούμενης εβδομάδας ήταν σίγουρα ο Τζον Τέρι αφού το χαμένο πέναλτι που χτύπησε στον τελικό του Τσάμπιονς Λινγκ, σίγουρα σημάδεψε για πάντα την καριέρα του. Ο ίδιος ο παίκτης ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση κάτι που όμως φαίνεται να άλλαξε μετά το χθεσινό παιχνίδι της Αγγλίας με την Αμερική. Ο αρχηγός των "Λιονταριών" άνοιξε το σκορ για την ομάδα του πράγμα που τον βοήθησε αρκετά έτσι ώστε να ανέβει ψυχολογικά, ο ίδιος ο Τέρι μίλησε για το παιχνίδι λέγοντας ότι ξεπέρασε εντελώς το σοκ του τελικού και πως είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

" Είμαι ένας μεγάλος άνδρας που του αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια όπως και το να σκοράρει σε αυτά, ήταν μια καλή ευκαιρία για εμένα να ανέβει η ψυχολογία μου αφού προτιμώ να αγωνίζομαι σε ματς παρά να κάθομαι και να μοιρολογώ για το χαμένο πέναλτι".

Για τον ποδοσφαιριστή μίλησε και ο προπονητής της Αγγλίας Φάμπιο Καπέλο εκφράζοντας την στήριξη του στο πρόσωπο του.

" Ο Τζον είναι ο φυσικός αρχηγός τόσο της Τσέλσι όσο και την Αγγλίας, είναι σημαντικό γι' αυτόν το ότι σκόραρε σήμερα αφού τον βοήθησε να ξεπεράσει την ατυχία που τον χτύπησε την προηγούμενη εβδομάδα".





TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ