ΑΓΓΛΙΑ

Τέρι: "Σιγά το... θέαμα"

Τέρι: "Σιγά το... θέαμα"
τερι

Το θέαμα είναι το λιγότερο που απασχολεί τον Τζον Τέρι στον αγώνα της εθνικής Αγγλίας με αντίπαλο την Εσθονία

Η αισιοδοξία είναι το συναίσθημα που επικρατεί στην εθνική Αγγλίας μετά την απόδοση της ομάδας στο φιλικό κόντρα στην Βραζιλία, αλλά αυτό που μετράει για τον αμυντικό της Τσέλσι την Τετάρτη είναι το αποτέλεσμα.
" Είναι σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε. Η απόδοση μας κόντρα στην Βραζιλία να ήταν καλή αλλά αυτό που μετράει την Τετάρτη είναι το αποτέλεσμα. Μπορεί να πάμε στην Εσθονία και να παίξουμε καλά χωρίς να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και αυτό είναι αδιανόητο. Πρέπει να επιστρέψουμε πίσω με τους τρεις βαθμούς ανεξάρτητα αν θα παίξουμε καλά ή όχι", τόνισε σε δηλώσεις του ο Τέρι.

Ο τεχνικός της Αγγλίας Στιβ ΜακΛάρεν, θεωρεί ότι η τελική έκβαση του αγώνα εξαρτάται από την απόδοση των παικτών του: " Πρέπει να αγωνιστούν όπως αγωνίστηκαν και κόντρα στην Βραζιλία. Αν παίξουμε πειθαρχημένα και σύμφωνα με τις δυνατότητες μας θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. 'Άρα δεν είναι το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε εναντίον της Εσθονίας. Αν κάνουμε καλά την δουλειά μας όπως με Βραζιλία και την Β' Αγγλίας θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ