ΤΣΕΛΣΙ

Τέρι: "Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι"

Chelsea's John Terry controls a ball during a training session at the Stamford Bridge Stadium, London, Tuesday April 24, 2007. Chelsea will face Liverpool in the first leg of a Champions semifinal soccer match Wednesday at Stamford Bridge.(AP Photo/Tom Hevezi)
Τέρι-Τσέλσι AP

Διψασμένος να επιστρέψει στον θρόνο της Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη περίοδο, μετά τη φετινή απώλεια του τίτλου, εμφανίζεται ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι

" Θέλουμε να πάρουμε πίσω τον τίτλο το συντομότερο δυνατόν, αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Ο τρόπος που αποκλειστήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απογοητευτικός και θέλουμε να το κατακτήσουμε, όμως αυτό που θέλουμε απεγνωσμένα είναι να ξανακάνουμε δικό μας το πρωτάθλημα", τόνισε ο Τζον Τέρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε:

" Είμαι σίγουρος ότι η Γιουνάιτεντ θα προχωρήσει σε μετεγγραφές παικτών και θα δυναμώσει αρκετά, όπως άλλωστε και πολλές άλλες ομάδες, όμως θα τους κάνουμε αρκετά δύσκολη τη ζωή".

Το γεγονός μάλιστα ότι ο τίτλος κρίθηκε σχεδόν πάνω στο νήμα, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σεζόν όπου οι Λονδρέζοι είχαν καθαρίσει αρκετά πιο πριν την υπόθεση τίτλος, δίνει αρκετές ελπίδες στον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Μουρίνιο.

Παραδοχή της ανωτερότητας της Γιουνάιτεντ
" Τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε σοβαρή αντίσταση, κερδίσαμε τον τίτλο έχοντας αρκετές αγωνιστικές για το τέλος, και μπορούμε να αισθανθούμε υπερήφανοι που φτάσαμε μέχρι εδώ.

Τα παιχνίδια που πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε και τα παιχνίδια που πιστεύαμε ότι θα κέρδιζε η Γιουνάιτεντ, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε, και στο τέλος υπήρχε αγωνία.



Θα ήταν πιο ωραία αν τους δυσκολεύαμε περισσότερο, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά και έτσι οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ήταν πολύ καλοί φέτος και μερικοί από τους παίκτες τους ήταν φανταστικοί".








TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ