ΑΓΓΛΙΑ

Τέρι: "Ξανά μεγάλη η Αγγλία"

Τέρι: "Ξανά μεγάλη η Αγγλία"
τερι

"Ξανακάνουμε την Αγγλία μεγάλη", ήταν η δήλωση του Τζον Τέρι στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Σλοβακία για τα προκριματικά του 2010.

" Είμαστε στο σωστό δρόμο να κάνουμε την εθνική Αγγλίας μεγάλη ομάδα. Επέστρεψε η εμπιστοσύνη των φιλάθλων της ομάδας προς την ομάδα. Οι φίλαθλοι της Αγγλίας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο όταν μας υποστηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό μας. Μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στην απόδοση της αντίπαλης ομάδας. Δεχτήκαμε ένα σοκ στον αγώνα με την Ισπανία, αλλά όταν ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό μας αυτό αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για μας.

Πολλοί από τους παίκτες της ομάδας βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα. Επίσης, ορισμένοι από τους νέους παίκτες που μπορούν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα.

Η Σλοβακία είναι ένα μεγάλο τεστ για μας. Παίζουν περίπου όπως και η Ουκρανία και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Το σημαντικό είναι η νίκη αλλά και να μην έχουμε τραυματισμούς ώστε να είμαστε έτοιμοι με την Ουκρανία. Ο Καπέλο δεν παίρνει τα φιλικά ασόβαρα ούτε και εμείς και θα βγούμε στο Γουέμπλεϊ για να κερδίσουμε την Σλοβακία.

Όταν ξέρεις ότι έχεις έναν προπονητή που παίρνει κάθε παιχνίδι σοβαρά, τότε όλοι εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και μετά να κοιτάξουμε την Ουκρανία





. ", τόνισε ο Τέρι.
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ