ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερίμ: "Έτοιμος να αναλάβει την Νέφτσι Μπακού ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού", γράφουν στην Τουρκία

Ο Φατίχ Τερίμ
Ο Φατίχ Τερίμ EUROKINISSI SPORTS

Ο Φατίχ Τερίμ είναι έτοιμος να ξαναπιάσει δουλειά μετά από το διαζύγιο που πήρε με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Μάιο, με τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο "Αυτοκράτορας" ήρθε σε συμφωνία με την Νέφτσι Μπακού και αναμένεται να υπογράψει.

Τέσσερις μήνες μετά από το αντίο του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο εργάστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, ο Φατίχ Τερίμ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και να εμπλακεί σε μία νέα ποδοσφαιρική περιπέτεια.

Όχι στην πατρίδα του ή σε κάποιο από τα λεγόμενα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά στο Αζερμπαϊτζάν, με τα τουρκικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως η Νέφτσι Μπακού προσέγγισε τον 71χρονο προπονητή και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για την επιθυμία του "Αυτοκράτορα" να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν από τη στιγμή που καλύφθηκαν τα οικονομικά "θέλω" του, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να αναμένεται άμεσα-εκτός απροόπτου- στο Μπακού για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Μάλιστα, σε περίπτωση συμφωνίας θα χρειαστεί να βάλει τα δυνατά του για να την επαναφέρει στις επιτυχίες, με την Νέφτσι να αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και με τον απολογισμό των πέντε βαθμών να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση επί συνόλου 10 ομάδων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ