ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τερμάτισε την καριέρα του ο Πάβελ Νέντβεντ

Τερμάτισε την καριέρα του ο Πάβελ Νέντβεντ
γιουβέντους

Ο Πάβελ Νέντβεντ μετά την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Λάτσιο ανακοίνωσε πως αυτή ήταν η τελευταία της καριέρας του

Χτες είχε αποκαλύψει πως θα φύγει απλά από την Γιουβέντους, αφήνοντας να εννοηθεί πως για ακόμη έναν χρόνο θα αγωνιστεί σε κάποιον άλλο σύλλογο, ενώ υπήρχαν φήμες πως θα επιστρέψει στην Λάτσιο για να τελειώσει την καριέρα του.
Μετά το σημερινό ματς όμως έκανε γνωστό πως το ποδόσφαιρο τελειώσε για αυτόν και πλέον θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

"Είναι μια όμορφη μέρα για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες εδώ, τους φιλάθλους και τον σύλλογο. Είχαμε μια σπουδαία χρονιά και τώρα μπορώ να σταματήσω να παίζω, ήρεμος", τονίζει ο Τσέχος.

"Δεν σταμάτησα να τρέχω σήμερα, τώρα όμως θα σταματήσω και θα μείνω κοντά στην οικογένειά μου. Σταμάτω το ποδόσφαιρο, αυτό ήταν για μένα".

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ήταν σπουδαίος αρχηγός. Τώρα θα αφήσω τον αριθμό μου στον Αμάουρι (11). Δεν περίμενα όλη αυτήν την αποθέωση, είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα για αυτούς τους φιλάθλους".






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ