ΑΡΗΣ

Τερζής: "Οι παίκτες πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι, σημαντικό ότι θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας"

Ο Τόλης Τερζής ως προπονητής του Άρη
Ο Τόλης Τερζής ως προπονητής του Άρη INTIME

Ο Τόλης Τερζής δήλωσε μεταξύ άλλων στη NOVA ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να σηκώσουν κεφάλι ενόψει συνέχειας, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό που θα επιστρέψει ο κόσμος του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/02, 19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), Τόλης Τερζής, στις δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε ότι οι παίκτες του πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Δικέφαλο.

Παράλληλα στάθηκε στην παρουσία του κόσμου που θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ για την έλευση του Χερμάν Μπούργος και τον ρόλο που θα αναλάβει ο ίδιος, τόνισε δεν έχει συζητήσει ακόμα μαζί του γι' αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τερζή στη NOVA: Για την επιστροφή του στη θέση του πρώτου προπονητή: "Ήμουνα και πριν, απλά είμαι ξανά στην ίδια θέση, του υπηρεσιακού τεχνικού. Γνωρίζω την ομάδα, δεν υπάρχει κάτι που να έχει αλλάξει. Προετοιμαστήκαμε αυτή την εβδομάδα, για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας την Κυριακή. Όλα τα παιδιά ήταν εκεί για να με βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζομαι για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας".

Για τα αρνητικά αποτελέσματα του Άρη στα τελευταία παιχνίδια: "Σίγουρα η ομάδα επηρεάζεται, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τα παιδιά πρέπει να σηκώσουν κεφάλι, γιατί έρχεται κρίσιμο παιχνίδι, είμαστε σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία. Κοιτάξαμε μπροστά, κάναμε καλές προπονήσεις και καλή προετοιμασία. Την Κυριακή θα τα καταφέρουμε θα είμαστε έτοιμοι".

Για το νικηφόρο σερί που έχει ως υπηρεσιακός τεχνικός: "Δεν έχω να πω κάτι σε αυτό, θα προσπαθήσουμε να τις κάνουμε τέσσερις".

Για την επιστροφή του κόσμου: "Είναι σημαντικό για εμάς. Όταν παίζουμε στο γεμάτο Βικελίδης είναι ώθηση για την ομάδα μας. Περιμένουμε να έρθουν 12 χιλιάδες κόσμος, όσο είναι το επιτρεπτό όριο από την πολιτεία. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη".

Για τα προβλήματα που έχει η ομάδα: "Υπάρχουν προβλήματα, τα βλέπουμε καθημερινά και θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε ποιοι θα είναι έτοιμοι".

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί ότι θα δει ο κόσμος την Κυριακή: "Υπόσχεση δεν μπορώ να δώσω για τίποτα, από εκεί και πέρα ΄εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε την Κυριακή να κερδίσουμε".

Για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα με την έλευση του Μπούργος: "Με τον πρόεδρο έχουμε μιλήσει αλλά όχι γι' αυτό το θέμα. Έμενα η δουλειά μου αυτή τη στιγμή, είναι πώς θα συγκεντρωθώ με τα παιδιά για να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ