ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τέσσερα εισιτήρια για τους "οκτώ"

Τέσσερα εισιτήρια για τους "οκτώ"
παοκαλαμαρια

Ολοκληρώνεται το παζλ των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος. Σε εξέλιξη: Γιάννινα-Ηρακλής και στις 18.45 Απόλλων Κ.-ΠΑΟ

Οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί μετά τα πρώτα παιχνίδια και πλέον στους επαναληπτικούς θα ξεκαθαρίσουν οριστικά.
Η αρχή γίνεται την Τετάρτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς τον Παναθηναϊκό, ενώ την Πέμπτη ο Ιωνικός υποδέχεται την Κέρκυρα και η Λάρισα τον ΟΦΗ.

Στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στο πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη θα επιδιώξει με όπλο την έδρα να ολοκληρώσει την έκπληξη και να αποκλείσει μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας, συνεχίζοντας την πορεία του στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Στην αντίπερα όχθη ο "Γηραιός" έχει βλέψεις και στο Κύπελλο και καλείται να της επιβεβαιώσει έστω και στον δεύτερο αγώνα με τον "Άγιαξ της Ηπείρου".

Στην Καλαμαριά, ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ(0-0) κάνει όνειρα για μία μεγάλη επιτυχία με τον αποκλεισμό ενός εκ των φαβορί του θεσμού.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε τα εύκολα-δύσκολα μετά την αποτυχία του να πάρει την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι αλλά θέλει στην ρεβάνς να δείξει ποιός είναι το αφεντικό.

Την Πέμπτη την σκυτάλη παίρνουν ο Ιωνικός με την Κέρκυρα και η Λάρισα με τον ΟΦΗ. Στην Νεάπολη, οι Νικαιώτες ψάχνουν διέξοδο μέσω του Κυπέλλου μετά την καταδικαστική ήττα στο πρωτάθλημα από τον Εργοτέλη, ενώ και οι "Φαίακες" αντιμετωπίζουν ως πρόκληση την παρουσία τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο "Αλκαζάρ" η Λάρισα μετά την ισοπαλία που πήρε στο "Παγκρήτιο" με 1-1, έχοντας πλέον το αβαντάζ της έδρας θα επιδιώξει να φτάσει στην νίκη-πρόκριση, με τον Γιώργο Δώνη να έχει τονίσει ότι η ΑΕΛ έχει υψηλές βλέψεις στο Κύπελλο.

Ο ΟΦΗ πάντως έχει καλή ψυχολογία από την μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου και θα κυνηγήσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια, τότε οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα παίξουν ημίωρη παράταση.

Εφόσον το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο μετά τη λήξη και της παράτασης, οι ομάδες θα οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Τα εκτός έδρας γκολ δεν υπολογίζονται ως "διπλά", όπως ισχύει στους διπλούς αγώνες. H κλήρωση των αγώνων της 6ης και 7ης φάσης Κυπέλλου θα διενεργηθεί την Πέμπτη(11/1) και ώρα 10:30 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Ελληνικό.

Το πρόγραμμα

10/01/2007

Εθν. Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες" 16:00-NET: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής

ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς 18:45-ΝΕΤ: Απόλλων Καλαμαριάς - Παναθηναϊκός

11/01/2007

Νεάπολης Νίκαιας-ΝΕΤ: 15:00 Ιωνικός - Κέρκυρα

ΕΑΚ Λάρισας Αλκαζάρ-ΝΕΤ: 18:45 Λάρισα - ΟΦΗ


































TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ