ΙΝΤΕΡ

Τέσσερις μνηστήρες για Ικάρντι

Τέσσερις μνηστήρες για Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι συναγωνίζεται για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Serie A με τον Κάρλος Τέβες και το γεγονός αυτό έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Premier League.

Όταν έχεις πετύχει 13 γκολ σε ένα άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το ιταλικό και ταυτόχρονα είσαι ακόμα 21 ετών τότε δεν μπορείς με τίποτα να ξεφύγεις από τα... ραντάρ των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Έτσι στο κυριακάτικο ματς της Ίντερ με την Παλέρμο βρέθηκαν τέσσερις σκάουτς από ισάριθμες αγγλικές ομάδες για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Μάουρο Ικάρντι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο Αργεντινός φορ θα αποτελέσει σύντομα "μήλον της Έριδος".

Για τον άσο της Ίντερ ταξίδεψε στο Μιλάνο άνθρωπος της Τσέλσι αλλά και των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, με τις τέσσερις αυτές ομάδες να φέρονται έτοιμες να καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Έρικ Τοχίρ για να συζητήσουν για τον παίκτη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", οι Μιλανέζοι έχουν βάλει τιμή εκκίνησης τα 35.000.000 ευρώ ενώ σε περίπτωση που χάσουν τον παίκτη η πρώτη πόρτα που σκέφτονται να χτυπήσουν είναι αυτή της Μαρσέιγ, με τον Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2015.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ