ΙΝΤΕΡ

Τέσσερις στη "μαύρη λίστα" του Μουρίνιο!

20081022 - MILANO - SPO - CALCIO: CHAMPIONS LEAGUE; INTER-ANORTHOSIS. L'attaccante brasiliano dell'Inter Adriano (C) esulta con il compagno di squadra dejan Stankovic (L) dopo aver segnato il goal contro l'Anorthosis, questa sera durante la partita di Champions League allo stadio Meazza di Milano. Sulla destra l'allenatore dell'Inter, Josè Mourinho.
ANSA/DANIEL DAL ZENNARO/DRN
Μουρίνιο-Ίντερ ANSA

Εισήγηση για την αποχώρηση των Αντριάνο, Κρέσπο, Χιμένες και Ντακούρ, έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport"

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", στη "μαύρη λίστα" του Πορτογάλου τεχνικού είναι τέσσερα ονόματα, αυτά των Αντριάνο, Κρέσπο, Χιμένες και Ντακούρ, σε αντίθεση με τον Χούλιο Κρους, για τον οποίο υπάρχει διάθεση να παραμείνει στο "Μεάτσα" παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ομάδες της Ιταλίας να τον αποκτήσουν.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως αναμένεται συνάντηση στις αρχές Δεκεμβρίου μεταξύ του μάνατζερ του Αντριάνο, Τζιλμάρ Ρινάλντι, και του τεχνικού διευθυντή των "νερατζούρι", Μάρκο Μπράνκα, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας να επιδιώκει την παραχώρηση του παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού, αλλα και την υπογραφή όρου στο συμβόλαιο που θα του απαγορεύει να επιστρέψει στην Ιταλία πριν το 2012.

Ο όρος αυτός ενδέχεται να αποτελέσει και "αγκάθι" στις διαβουλεύσεις των δύο πλευρών για τη λύση της συνεργασίας τους, από τη στιγμή που είναι γνωστό πως η Μίλαν φέρεται ως υποψήφια να αποκτήσει τον "αυτοκράτορα" σε περίπτωση που φύγει από τη συμπολιτισσα, Ίντερ.

Πέρα από αυτή την "τετράδα" παικτών, ένας άκομα "νερατζούρο" που δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Μουρίνιο είναι και ο Ρίβας, με δεδομένη την επιστροφή του Βάλτερ Σάμουελ μετά τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Χούλιο Κρους, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως η Ίντερ επιθυμεί την παραμονή του (αν μάλιστα φύγουν οι Αντριάνο και Κρέσπο, θα αποδυναμωθεί η γραμμή κρούσης), με τον Μάσιμο Μοράτι να έχει τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του Αργεντινού φορ στο Μιλάνο.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ