ΑΡΗΣ

Τετ α τετ με τον Μανιά

Τετ α τετ με τον Μανιά
INTIME SPORTS

Η παρουσία του Παναγιώτη Στεφανίδη στην Αθήνα θα συνδυαστεί με δύο σημαντικές συναντήσεις. Αυτή με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη και αυτή με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μιχάλη Μανιά.

Το νέο ταξίδι του Παναγιώτη Στεφανίδη στην Αθήνα θα συνδυαστεί με δύο σημαντικές συναντήσεις. Αυτή με τον πρόεδρο της FootballLeagueΣπύρο Καλογιάννη και αυτή με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μιχάλη Μανιά.

Το ταξίδι του στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε από χθες το βράδυ για να συνεχίσει τις επαφές και με σκοπό το να αγωνιστεί ο Άρης τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και την εξασφάλιση των χρημάτων που απαιτούνται.

Για τον λόγο αυτό και αναμένεται να έχει μία συνάντηση με τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη. Βασικό αντικείμενο συζήτησής τους το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου και η εξασφάλιση ενός ποσού βάση της εμπορικότητας του Άρη. Μία εξέλιξη που μόνο εύκολη δεν φαντάζει δεδομένης της υπογεγραμμένης σύμβασης που υπάρχει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι κι ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Στεφανίδης αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τον Μανιά. Σε μία συνέχεια των συναντήσεων που είχε την περασμένη εβδομάδα με τους Ηρακλή και Κύργια που έδειξαν θετικοί στην παραμονή τους.

Ο Μανιάς έχει βέβαια από μία διαφορά και με τους δύο. Συγκεκριμένα ο πρώτος σκόρερ του Άρη στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε σε αντίθεση με τον Ηρακλή δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ σε αντίθεση με τον Κύργια είναι τακτοποιημένος οικονομικά μέσω του τηλεοπτικού.

Ο Στεφανίδης πρόκειται να τονίσει στον 24χρονο επιθετικό την επιθυμία που υπάρχει για την παραμονή του στη νέα προσπάθεια και φυσικά να συζητήσουν για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του δεδομένου ότι προβλέπεται ποσό 90.000 ευρώ. Ποσό που με κάποιο τρόπο ο Μανιάς θα θελήσει να διασφαλίσει και ενδεχομένως να τεθεί θέμα μείωσής σε κάποιο ποσοστό των απολαβών του.

Ακόμη ο Στεφανίδης είναι να έχει σήμερα ραντεβού με υποψήφιους χορηγούς αλλά και πρώην ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άρης που έχουνε τελεσίδικες αποφάσεις. Κι όσο για το ότι θα επιστρέψει αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη έχει να κάνει με το ότι αύριο πρέπει να είναι παρών στα ασφαλιστικά μέτρα του Σκόρδα. Αυτά με τα οποία ζητάει να μην ισχύσει η απόφαση του Ειρηνοδικείου που διόρισε την διοίκηση του νυν Προέδρου στην ΠΑΕ.

Στην διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινάει σήμερα εξάλλου θα φανεί κατά πόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα μπορέσει να προχωρήσει σε καταβολές σε ποδοσφαιρικό τμήμα και υπαλληλικό προσωπικό. Αρωγοί στην όλη της προσπάθειας μετά την συνάντηση της περασμένης εβδομάδας θα είναι σίγουρα οι Δασυγένης και Παπαϊωάννου όπως και ο Γράντας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ