ΑΡΗΣ

Τετ α τετ Μιχαλήτσου-Χαριστέα

Τετ α τετ Μιχαλήτσου-Χαριστέα
INTIME SPORTS

Ένας καφές μεταξύ του Γιάννη Μιχαλήτσου και του Άγγελου Χαριστέα μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου μπορεί να σημαίνει και πολλά.

Ο καφές που ήπιανε ο Γιάννης Μιχαλήτσος με τον Άγγελο Χαριστέα ήταν επόμενο να προκαλέσει τα δικά του ερωτηματικά για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την μια η παρουσία του Μιχαλήτσου στην σύσκεψη που είχε γίνει το Σαββατοκύριακο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ρόστερ του Άρη και από την άλλη το γεγονός ότι ο Χαριστέας παραμένει ελεύθερος μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό.

Ο Μιχαλήτσος εξάλλου ήταν εκείνος που μαζί με τον Γιώργο Σεμερτζίδη είχανε ανακαλύψει τον Χαριστέα και τον είχανε φέρει στον Άρη πριν κάνει την ευρωπαϊκή πορεία που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του EURO το 2004 στην Πορτογαλία με την κεφαλιά του στον τελικό με τους διοργανωτές.

Ο Χαριστέας το καλοκαίρι του 2002, μετά από μία πενταετή παρουσία στον Άρη με έναν χρόνο δανεικός στον Αθηναϊκό (1998-1999) είχε μεταγραφεί στην Βέρντερ Βρέμης και τρία χρόνια μετά το 2005 άφησε πίσω του την Γερμανία για να πάει στην Ολλανδία και τον Άγιαξ όπου παρέμεινε και την επόμενη χρονιά για να πάει στην Φέγενορντ (2006-2007).

Σε ένα χρονικό σημείο που επέστρεψε στην Γερμανία αλλά για λογαριασμό της Νυρεμβέργης όπου έμεινε μέχρι το 2010 με παρένθεση το 2009 που είχε δοθεί δανεικός στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Το καλοκαίρι του 2010 πήγε στην Γαλλία και την Αρλ επέστρεψε και πάλι στην Γερμανία τη φορά αυτή για την Σάλκε πριν επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό

Αυτό που απομένει να φανεί πλέον αν μετά από 10 χρόνια απουσίας του από το «Κλεάνθης Βικελίδης» έφθασε η ώρα της επιστροφής του σε αυτό για τον 32χρονο διεθνή επιθετικό.

Στην περίπτωση λοιπόν που συμβεί αυτό τότε ο Χαριστέας θα αποτελέσει την μία από τις τρεις κινήσεις που έχει δικαίωμα να κάνει όσον αφορά μεταγραφές και ανανεώσεις η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά την σημερινή απόφαση της γενικής συνέλευσης της Super League για τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση.

Όσο για τις άλλες δύο πρόκειται για ανανεώσεις των δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και πιο συγκεκριμένα των Νόε Ακόστα και Σάκη Πρίττα με τον τρίτο να είναι ο Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα.

«Έχω και άλλες προτάσεις από ελληνικές ομάδες, αλλά θέλω να μείνω στον Άρη. Αυτό ήθελα από την πρώτη στιγμή, αυτό είπα και στους διοικούντες. Τώρα που ξεπεράστηκε το εμπόδιο της απαγόρευσης μεταγραφών, θα περιμένω να μιλήσουμε και αισιοδοξώ ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία».

Τάδε έφη ο Ακόστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα pressaris.gr προδιαγράφοντας την παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να καταλήξουμε σε κάποιο αποτέλεσμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Δεν νομίζω, άλλωστε, ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε σημείο επαφής με τον Άρη».

Διευκρίνισε ωστόσο ότι: « Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να τακτοποιήσουμε τις οφειλές της περασμένης σεζόν, για να κοιτάξουμε μπροστά. Από εκεί και πέρα, εφόσον ο Άρης μου κάνει μία πρόταση που θα δείχνει ότι με θέλει πραγματικά, είναι βέβαιο ότι θα συμφωνήσουμε».

Ενώ αναφερόμενος στον ίδιο ο Ακόστα υποστήριξε: «Για κάθε ποδοσφαιριστή θα ήταν σημαντικό να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει σε μια ομάδα σαν τον Άρη. Κι εγώ φυσικά θα ήθελα να γίνω ηγέτης στο νέο Άρη και να βοηθήσω να φτάσει ψηλότερα. Με σωστές κινήσεις, δουλειά και ειλικρίνεια, μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ