ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετ α τετ, υποσχέσεις και ιδρώτας

Τετ α τετ, υποσχέσεις και ιδρώτας
Τεν Κάτε-Αντωνίου

Γιαννακόπουλος: "Ο ΠΑΟ εκεί που του αξίζει". Τετ α τετ του ασθενή Τεν Κάτε με τον Αντωνίου

"Σκληρή" και η επόμενη μέρα

Αλλη μια μέρα με πολύ ιδρώτα πέρασαν οι "πράσινοι". Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεθεώθηκαν για άλλη μια φορά από τον προπονητή τους, ο οποίος είχε το απόγευμα στην διάθεσή του τον Γιάννη Γκούμα, αλλά όχι και τον Σιμάο που γύρισε αλλά δεν προπονήθηκε, κάτι που θα κάνει ατομικά την Τετάρτη.

Oι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" άρχισαν το πρωινό πρόγραμμα με ζέσταμα και κοιλιακούς ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας σε μια προπόνηση που έγινε υπό το βλέμμε του Φαν ντε Λεμ, καθώς και ο Τεν Κάτε έχει πρόβλημα ίωσης και αυτός.

Στο απογευματινό πρόγραμμα, οι "πράσινοι" παρουσία του 54χρονου προπονητή τους μετά από το ζέσταμα έπαιξαν δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου. Ο Γιάννης Γκούμας στο πρωινό πρόγραμμα έκανε τρέξιμο και συμμετείχε κανονικά στο απογευματινό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τεν Κάτε και ο Κώστας Αντωνίου που ήταν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας είχαν τετ α τετ με πιθανή ενημέρωση εκατέρωθεν για τα τρέχοντα θέματα του τμήματος. Λίγο νωρίτερα με το τέλος της προπόνησης ο 54χρονος τεχνικός ανακοίνωσε πως την Τετάρτη οι παίκτες του (μαζί με τους διεθνείς) θα έχουν ρεπό και άπαντες θα επιστρέψουν την Πέμπτη για την τελική ευθεία ενόψει ΠΑΟΚ.

Ικανοποίηση για εισιτήρια

Απόλυτα ευχαριστημένοι ήταν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ για την προπώληση των εισιτηρίων με την Βέντερ Βρέμης ενόψει του ματς της 3ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε σήμερα από το "Απόστολος Νικολαϊδης" και το ΟΑΚΑ και η κίνηση κρίθηκε ικανοποιητική ειδικά από την Λεωφόρο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της διαχείρησης πιθανών να έχουμε άλλο ένα sold out, μετά τα ματς με Ντιναμό Τυφλίδας, Σπάρτα Πράγας και Ιντερ.

Το πρόγραμμα με Βέντερ Βρέμης

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Τεν Κάτε πριν από τον αγώνα με την Βέρντερ, θα γίνει την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, στις 19.00 και μισή ώρα αργότερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση των "πρασίνων" πριν τον αγώνα.

Η αποστολή της Βέρντερ θα φτάσει στην Αθήνα στις 21 Οκτωβρίου, με πτήση τσάρτερ στις 12.30. Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Βέρντερ κ. Σάαφ θα γίνει στις 18.00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η προπόνηση των Γερμανών. Οι προπονήσεις των ομάδων θα είναι ανοικτές στους εκπροσώπους του Τύπου στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο της διάρκειας τους.

Π. Γιαννακόπουλος: "Ο ΠΑΟ εκεί που του αξίζει"

Υπόσχεση πως ο Παναθηναϊκός θα φτάσει εκεί που του αξίζει έδωσε σε συνέντευξή του ο Παύλος Γιαννακόπουλος. O εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του στον "Sentra 103,3" μίλησε τόσο για τον προυπολογισμό της ομάδας, όσο και για το νέο γήπεδο. Ο κ. Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε στις δηλώσεις του, πως ο σύλλογος θα φτάσει εκεί που του αξίζει.

"Αυτά που αναφέρονται στον προϋπολογισμό είναι τα πραγματικά έξοδα που έγιναν και πρόκειται να γίνουν. Εμείς θέλουμε να πάμε το σύλλογο ψηλά και έχουμε επενδύσει για το μέλλον του Παναθηναϊκού".

Ερωτηθείς για τον αν θα πρέπει να υπάρχει ισοσκελισμός ανάμεσα στο κόστος λειτουργίας και στα έσοδα, ο κ. Γιαννακόπουλος απάντησε: "Όταν κάνεις επενδύσεις για το μέλλον, μπορεί να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Αν θες να επιτύχεις κάνεις ένα προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια".

Ακόμη, ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι τα μέλη της νέας διοίκησης ξεκίνησαν ένα μεγάλο αγώνα και θέλουν να το φέρουν σε πέρας, ενώ αναφερόμενος στα λάθη που έχουν γίνει είπε: "Λάθη γίνονται. Οσα λιγότερα λάθη κάνεις τόσο επιτυχημένος είσαι".

Τέλος, για το θέμα του γηπέδου είπε ότι είναι η πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση. Για το νέο πολυμετοχικό σχήμα του Παναθηναϊκού δήλωσε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία.

Πατέρας: "Εχουμε πάρει μέτρα..."

" Συζητήσαμε διάφορα θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία και οργάνωση της εταιρείας μας. Είναι χαρά μας μεγάλη που το νέο Δ.Σ συνεδρίασε στο κέντρο της Αθήνας, στα νέα του γραφεία, κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου. Τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά. Υπάρχει μια δυναμική, συζητιούνται διάφορες απόψεις. Υπάρχει σύμπνοια στην ΠΑΕ και αυτό είναι πολύ καλό" ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος των "πράσινων".

Εν συνεχεία μίλησε για το γήπεδο και την πορεία των εξελίξεων τονίζοντας: " Ζούμε στην Ελλάδα και πάντα υπάρχουν διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες είναι κουραστικές. Το γήπεδο θα γίνει. Τώρα αν γίνει σε 18 ή σε 20 μήνες, το γήπεδο θα γίνει. Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Ως διοίκηση έχουμε πάρει όλα τα μέτρα".

Ο κ. Πατέρας μετέφερε την αίσθηση που υπάρχει από όλους τους διοικούντες για την πορεία και την εικονά της ομάδας λέγοντας: " Δεν μιλήσαμε για το θέμα του μπάτζετ, αφού θα γίνει σε άλλο συμβούλιο τον Νοέμβριο. Ούτε για μεταγραφές. Δεν υπάρχει λόγος αφού έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Να μην ανησυχεί... ο κόσμος" είπε ο κ. Πατέρας στέλνοντας μήνυμα εμπιστοσύνης στην ομάδα.

Σε ερώτηση για την προσεχή αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είπε: " Είμαι πάντα αισιόδοξος. Τόσο για το ματς της Τούμπας, όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι με την Βέντερ".

Τέλος στο θέμα πώλησης των υπόλοιπων μετοχών ο κ. Πατέρας υποστήριξε: " Είναι ένα τυπικό θέμα που θα λυθεί. Θα διατεθούν στον κόσμο και όλα θα πάνε καλά".

Σύσταση τετραμελούς διοικούσας επιτροπής

Στις 21 Οκτωβρίου, όπως ενημερώθηκαν τα ΜΜΕ θα υπάρξει νέα συνάντηση των μετόχων που θα γίνει πλέον αναλυτική παρουσίαση του θέματος του Βοτανικού, αφού ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον των συμβούλων.

Παράλληλα στο συμβούλιο εγκρίθηκε το οργανόγραμμα και συνάμα η σύσταση τετραμελούς διοικούσας επιτροπής, όπου θα συμμετάσχουν οι κ.κ Πατέρας, Αντωνιάδης, Βουτσαράς και Σκιάνης και ορίστηκε αναπληρωματικός μέλος ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βεκρής.

Παρουσιάστηκε ακόμα και ο προϋπολογισμός, αλλά επειδή είναι τεράστιο το πρότζεκτ της ΠΑΕ θα υπάρξει μελέτη από όλα τα μέλη του Δ.Σ και θα εγκριθεί σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Τέλος αποφασίστηκε η εξαγορά από την ΠΑΕ δύο εταιριών. Των "GREEN TEAM A.E." και "ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΙΩΝΑΣ Α.Ε." που για τυπικούς λόγους η αγορά τους θα εγκριθεί από την Γ.Σ μετόχων στις 7 Νοεμβρίου.

Στα 81 εκ. ευρώ τα έξοδα

Τα 81 εκατομμύρια ευρώ "αγγίζουν" τα συνολικά έξοδα της ΠΑΕ για τη φετινή χρονιά, με τον προϋπολογισμό να ξεπερνά κατά 50 εκ. ευρώ τον αντίστοιχο περσινό!

Όπως ανακοινώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο, τα συνολικά έσοδα των "πρασίνων" θα ανέλθουν στα 53 εκ. ευρώ, υπολογίζοντας τα έσοδα από το Champions League, τα εισιτήρια και τις χορηγίες. Από την άλλη πλευρά, τα έξοδα του "τριφυλλιού" φτάνουν τα 57 εκ. ευρώ, όπου περιλαμβάνονται τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, οι αμοιβές των εργαζομένων, άλλα και διάφορα άλλα έξοδα. Αν σε αυτά προστεθούν και τα 24 εκ. ευρώ που δαπανήθηκαν για μεταγραφές, τότε καταλήγουμε στο ποσό-ρεκόρ των 81 εκ. ευρώ, το οποίο ανταγωνίζεται ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες.

Με μία απλή αφαίρεση, προκύπτει πως οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα καταβάλουν το ποσό των 28 εκ. ευρώ.



























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ