ΙΣΠΑΝΙΑ

Τέταρτο τρόπαιο για την Μπαρτσελόνα

Τέταρτο τρόπαιο για την Μπαρτσελόνα
μέσι

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε σούπερ-καπ στην Ισπανία, καθώς κέρδισε και στον δεύτερο τελικό την Ατλέτικ Μπιλμπάο με 3-0 στο "Καμπ Νόου" (video)

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στο 50' από πάσα τα Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το 68' με εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπόγιαν στο 72'.
Οι "μπλαουγκράνα" είχαν κερδίσει με 2-1 την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο τελικό του "Σαν Μαμές", έφτασε τους 8 τίτλους σούπερ-καπ ισοφαρίζοντας την επίδοση της Ρεάλ, ενώ αυτό ήταν το τέταρτο τρόπαιο που κατακτούν το 2009.

Εχούν πάρει λοιπόν το Champions League, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το σούπερ-καπ Ισπανίας, ενώ μπορούν να πάρουν και το πέμπτο την Παρασκευή στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ-καπ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ το έκτο ίσως έρθει στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων τον Δεκέμβρη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ (75' Μπούσκετς), Μάξουελ, Γιάγια Τουρέ, Κεϊτά, Τσάβι, Μέσι Ιμπραΐμοβιτς (70' Μπόγιαν), Ανρί (75' Πέδρο).
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Ουσράριτζ, Τσάβι Ετσεμπερία, Κοϊκίλι, Ορμπάιθ, Γουρπέγκι, Ντάβιντ Λόπεθ (Ιτουράσπε), Γκαμπιλόντο, Χοσέμπα Ετσεμπερία (56' Τοκέρο), Ντίαθ Ντε Τσέριο (45' Ίον Βέλεθ).

Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο 3-0











TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ