ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τετραπλό bypass για τον Ζινολά

Τετραπλό bypass για τον Ζινολά

Σε νοσοκομείο του Μονακό βρίσκεται ο Νταβίντ Ζινολά, ο οποίος υποβλήθηκε σε τετραπλό bypass και αναρρώνει. Μάλιστα, έκανε και σχετικό "τιτίβισμα" στο λογαριασμό του στο twitter.

Σε τετραπλό bypass υποβλήθηκε σήμερα (20/5) ο 49χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής, Νταβίντ Ζινολά, ο οποίος είναι σε νοσοκομείο του Μονακό και βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την Πέμπτη (19/5).

Οι πληροφορίες ήταν αρκετά συγκεχυμένες τις προηγούμενες ώρες και κανείς δεν μπορούσε να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη, εντούτοις στο λογαριασμό του στο twitter έδωσε σημεία ζωής και τόνισε πως είναι καλά και ευχαριστεί όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.

Ο Ζινολά σταμάτησε τη μπάλα το 2002 έπειτα από μια λαμπρή καριέρα σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί σε Τουλόν, Παρί Σεν Ζερμέν, Νιουκάστλ, Τότεναμ, Άστον Βίλα, Έβερτον και φυσικά στους "τρικολόρ".

"Δεν είχε τις αισθήσεις του και δεν θυμόταν τίποτα, αλλά τα πάει καλά. Μπόρεσα να του μιλήσω. Δεν έχει δείξει κάποια νευρολογικά συμπτώματα", είπε ο καθηγητής, Ζιλ Ντρεϊφού, ο οποίος εργάζεται στο καρδιοθωρακικό ιατρικό Κέντρο του Μονακό.

"Γεια σου κόσμε. Ποτέ δεν κοιμήθηκα καλύτερα. Είμαι καλά και απλά πρέπει να ξεκουραστώ λίγο", ανέφερε χαρακτηριστικά στο twitter ο Ζινολά, θέλοντας να καθησυχάσει τους πάντες και να σταματήσει την σεναριολογία γύρω από την κατάσταση της υγείας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ