ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέβες: "Ευχαρίστηση που θα παίξω με τον Μέσι"

Τέβες: "Ευχαρίστηση που θα παίξω με τον Μέσι"

Οι όποιες διαφορές μεταξύ Τέβες και Μέσι ανήκουν στο παρελθόν, με τον "Απάτσε" να είναι ξανά μέλος της εθνικής Αργεντινής μετά από 3 χρόνια και να χαρακτηρίζει κορυφαίο παίκτη στον κόσμο τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την εθνική ομάδα ο Κάρλος Τέβες επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κατόπιν απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού Χεράρδο Μαρτίνο και με δηλώσεις είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Λιονέλ Μέσι.

"Ο Μέσι είναι ο Νο 1 στον κόσμο και αυτό πιστεύω και το λέω εδώ και αρκετό καιρό", τόνισε αρχικά ο "Απάτσε" κατά την άφιξή του στο Λονδίνο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της "αλμπισελέστε" για το φιλικό της Τετάρτης με την Κροατία, και συνέχισε:

"Το να παίζεις με αυτόν είναι η μέγιστη απόλαυση που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη. Εάν μεταξύ μας έχουν ειπωθεί πολλά;

Εσείς οι δημοιογράφοι πρέπει πάντα να "βλέπετε" κάτι. Όταν τον ξαναείδα στο περιθώριο ενός διαφημιστικού event, μιλήσαμε για ένα σωρό πράγματα, για 1,5 ώρα".

Αναφορικά με τα συναισθήματα που γεννήθηκαν μέσα του μετά την κλήση του στην δευτεραθλήτρια κόσμου, Αργεντινή, ο επιθετικός της Γιουβέντους δήλωσε:

Τέβες: "Ευχαρίστηση που θα παίξω με τον Μέσι"

"Δεν είμαι ηλίθιος, πριν ήξερα πως δεν ήταν η στιγμή για την επιστροφή μου στην Αλμπισελέστε, δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή και σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, αυτή την επιστροφή τη θεωρώ ως ένα βραβείο.

Είμαι καλά και είμαι ευτυχισμένος, και για τα γκολ που σημειώνω. Τα περασμένα χρόνια όταν με καλούσαν στην εθνική ομάδα δεν αντιλαμβανόμουν πού είχα φτάσει.

Αντίθετα τώρα καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ένα βραβείο. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να βλέπεις τα πράγματα".

Σημειώνεται πως ο "Απάτσε" είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Γιουβέντους και με τα 8 γκολ σε 11 ματς πρωταθλήματος έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο παραγωγικά ξεκίνημα στην καριέρα του, έχοντας ήδη ένα γκολ περισσότερο από όσα είχε πετύχει με τη Μάντσεστερ Σίτι ολόκληρη τη σεζόν 2010-11!

Όσο για το τελευταίο ματς στο οποίο φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο, αυτό ήταν στις 16 Ιουλίου 2011, όταν ένα δικό του χαμένο πέναλτι στοίχισε στην Αργεντινή τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Coppa America από την -μετέπειτα πρωταθλήτρια- Ουρουγουάη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ