ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τέβες: "Ομαδα-όνειρο η Ρεάλ"!

Τέβες: "Ομαδα-όνειρο η Ρεάλ"!
Τέβες-Μάντσεστερ-πρωτοσέλιδο

Την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε σε ισπανικό μέσο ο Αργεντινός φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κάρλος Τέβες

"Ποιος δε θα ήθελε να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως η Μάντσεστερ, είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο και θα ήταν ευχαρίστηση να παίξω για αυτούς", φέρεται να δήλωσε ο Αργεντινός μέσος, όπως αποκάλυψε στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η αγγλική "Sun".

Αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε αυτή την τοποθέτηση του Τέβες είναι πως έρχεται σε μία περίοδο όπου το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι στον... αέρα, με τον διετή δανεισμό του στους "κόκκινους διαβόλους" να ολοκληρώνεται σε μερικούς μήνες και τους πρωταθλητές Αγγλίας να εμφανίζονται ακόμα διστακτικοί στο να καταβάλλουν το ποσό των 34 εκ.ευρώ για να τον αποκτήσουν ως ελεύθερη μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ενδιαφερθεί για τον 24χρονο Αργεντινό διεθνή φορ και το καλοκαίρι του 2007, λίγο πριν καταλήξει στη Γιουνάιτεντ από τη Γουέστ Χαμ, με τους "μερένγκες" να έχουν ξεκινήσει μία άτυπη κόντρα με τον αγγλικό σύλλογο, που κορυφώθηκε πέρυσι με την υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο.



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ