ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τέβεζ:"Έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο"

Τέβεζ:"Έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο"
Τέβεζ

Ο Κάρλος Τέβες πιστεύει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ είναι η καλύτερη ομάδα του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Οι επιτυχίες των "κόκκινων διαβόλων" σε Αγγλία κι Ευρώπη, είναι αξιοζήλευτες, αφού η Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να διεκδικεί τον τίτλο και στις τέσσερις διοργανώσεις που συμμετέχει. Ο Τέβεζ πιστεύει ότι δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα αυτή την περίοδο.
" Έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Μία από τις αιτίες γι' αυτό, είναι το εύρος των επιλογών που έχει ο προπονητής. Έχουμε παίκτες που μπορούν να έρθουν σε οποιαδήποτε στιγμή και να κάνουν τη διαφορά. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα αγωνιζόμαστε στα τέσσερα μέτωπα (πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο, Λιγκ Καπ)", δήλωσε αρκικά ο Κάρλος Τέβεζ.

" Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και κάθε παίκτης που παίζει εναντίον της Γιουνάιντεντ δίνει τα πάντα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είναι η δική τους ευκαιρία να λάμψουν και να προβάλουν τους εαυτούς τους", τόνισε ο επιθετικός της Γιουνάτεντ.

" Αυτή τη στιγμή, η άμυνα μας είναι εκπληκτική. Είναι η ασφαλέστερη άμυνα στον κόσμο, αλλά εξαρτάται απ' όλους στην ομάδα. Εάν κοιτάξεις τους μέσους ή τους επιθετικούς, όλοι μας μαχόμαστε για να κερδίσουμε ξανά την μπάλα. Είναι μία κοινή προσπάθεια", δήλωσε ο 25χρονος Αργεντινός για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.




TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ