ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τέβεζ: "Φεύγω από την Μάντσεστερ"

Τέβεζ: "Φεύγω από την Μάντσεστερ"
τέβεζ

Πικραμένος με την στάση της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ δηλώνει ο Κάρλος Τέβεζ

" Είμαι πολύ λυπημένος και το μόνο που έχω να πω είναι αντίο. Δεν πιστεύω ότι θα είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ τον επόμενο χρόνο. Έχω κάνει το καλύτερο δυνατό αλλά η ομάδα δεν μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο η κάποια προσφορά. Δεν μου συμπεριφέρονται ως μέλος της ομάδας. Οι φίλαθλοι μου φέρονται σαν μέλος της αλλά ο σύλλογος δεν μου συμπεριφέρεται ως παίκτης της", τόνισε ο απογοητευμένος Τέβεζ.

Ο Αργεντίνος επιθετικός που αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ το 2007 με μορφή δανεισμού από την Γουέστ Χαμ δηλώνει την επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μάντσεστερ έχοντας την ίδια δίψα για διάκριση που είχε όταν πήρε μεταγραφή στους "μπέμπηδες": " Έχω την ίδια δίψα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να κερδίσουμε τα δύο τελευταία τρόπαια που απέμειναν για την σεζόν. Αν τα καταφέρουμε να φύγω από την ομάδα γνωρίζοντας ότι έκανα το καλύτερο δυνατό.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ την φετινή σεζόν. Είχα διακυμάνσεις στην απόδοση μου αλλά ο σερ 'Άλεξ δεν μου έδωσε ποτέ μία εξήγηση, αλλά και εγώ ποτέ δεν τον ρώτησα γιατί δεν είναι το χαρακτήρα μου".





Ο Τέβεζ δεν αποκλείει την πιθανότητα να αγωνιστεί σε άλλον Αγγλικό σύλλογο: " H οικογενειά μου είναι ευτυχισμένη στην Αγγλία. Δεν είναι αλήθεια ότι θέλω να αφήσω την Αγγλία για την Ισπανία. Η κόρη μου μαθαίνει Αγγλικά. Θέλουμε να μείνουμε. Θέλω να παίζω στην Αγγλία γιατί είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και μου ταιριάζει αγωνιστικά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Γιουναϊτεντ για την υποστήριξη τους. Θα έχουν πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Αν ήμουν οπαδός της Γιουναϊτεντ δεν θα ήθελα να δω παίκτη της ομάδας με άλλη φανέλα αλλά πιστεύω ότι θα σκεφτούν ότι έκανα το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο".



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ