ΑΓΓΛΙΑ

Τέβεζ: "Ώρα για το μεγάλο βήμα"

Τέβεζ: "Ώρα για το μεγάλο βήμα"
Τέβεζ

Η ώρα για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα φαίνεται πως ήρθε, σύμφωνα με δηλώσεις του Κάρλος Τέβεζ

Ο αργεντινός άσος, που πάτησε γκάζι στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, κατάφερε να κρατήσει τα σφυριά στην κατηγορία και να... βγάλει τα λεφτά του.
"Πρώτα απ' όλα, πρέπει να πω πως δεν ξέρω τίποτα για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για να υπάρχουν φήμες κάτι αληθινό θα πρέπει να κρύβεται πίσω από αυτές. Το ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα δεν έχουν τελειώσει ακόμα, ακόμα και στην Αγγλία οι δύο κορυφαίες ομάδες παίζουν σε τελικό και δεν νομίζω πως σκέφτονται να κάνουν πρόταση σε οποιοδήποτε παίκτη", δήλωσε ο διεθνής επιθετικός και πρόσθεσε:

"Παρά την οποιαδήποτε πρόταση που μπορεί να έχω, η Γουέστ Χαμ θα έχει προτεραιότητα. Τώρα πιστεύω πως είναι η ώρα για μια μεταγραφή σε ένα μεγάλο σύλλογο. Έχω μιλήσει ήδη με τον μάνατζερ μου και τον Κία, αλλά επαναλαμβάνω ότι η Γουέστ Χαμ έχει προτεραιότητα γιατί ήταν καταπληκτικοί μαζί μου".

Ο Κάρλος Τέβεζ αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της MSI, εταιρεία απόκτησης δικαιωμάτων αθλητών, η οποία ανήκει στον Κία Τζουραμπχιάν. "Ο Κία είναι φίλος μου και φίλος της οικογενείας μου και φυσικά ο ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων μου και πάντα αποφασίζουμε μαζί για ότι κάνω στην καριέρα μου".




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ