ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θ. Γιαννακόπουλος: "Τιμή από όλη την Ελλάδα"

Θ. Γιαννακόπουλος: "Τιμή από όλη την Ελλάδα"
Πατέρας, Θανάσης Γιαννακόπουλος

Κάναμε λάθος για το δίδυμο Νιόπλια-Βαζέχα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Πατέρας:"Ο νέος ΠΑΟ"

Στην σύντομη αναφορά του την στιγμή της βράβευσης του τεχνικού των "πράσινων", ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανέφερε: " Τα δύο παιδιά αυτά, τον Νίκο και τον Βαζέχα στην αρχή δεν τα πιστέψαμε. Ήταν ένα σφάλμα και το αναγνωρίζουμε. Όπως αναγνωρίζουμε και την δουλειά που κάνουν. Γι' αυτό πρέπει να τιμώνται όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα" υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Εν συνεχεία ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που δεν διστάζει ποτέ να μιλάει στην "γλώσσα" της αλήθειας κατά την βράβευση του για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, έκανε τον δικό του παραλληλισμό για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, αναφέροντας:

" Εύχομαι πραγματικά η νέα χρονιά να είναι γεμάτη όνειρα και χαρά. Το τμήμα μπάσκετ κατάφερε τα ακατόρθωτα. Σάρωσε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκό. Έβαλε πέμπτο αστέρι στην φανέλα για να το βλέπει η Ευρώπη. Για μαλάκες μας είχαν να διώξουμε τον Ομπράντοβιτς;

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα μέχρι τώρα επιτεύγματα. Εύχομαι να έχουν ένα καλό τέλος για να φέρουν στην ομάδα το πρωτάθλημα".

Τετ α τετ και με Πατέρα

Το παρών στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των παλαιμάχων που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την εμφάνιση του έκανε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας.

Μόλις έφτασε ο "ισχυρός άνδρας" τον πλησίασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και είχαν σύντομο τετ α τετ με την ατάκα " Είσαι η αδυναμία μου..." να βγαίνει από το στόμα και των δύο που χαμογελούσαν μπροστά στα φλας, δείχνοντας ότι τίποτα δεν τους χωρίζει.

Παρόντες στην λαμπρή αυτή εκδήλωση ήταν το προεδρείο του συνδέσμου με επικεφαλής τον Βαγγέλη Πανάκη ενώ υπήρχαν μεταξύ των παρευρισκώμενων πάρα πολλοί παλαίμαχοι των δεκαετιών του '70, του '80 και του '90.

Εκτός από τον πρόεδρο της "πράσινης" ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα, το παρών από τα άλλα τμήματα έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Αντωνιάδης, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του Κριστόφ Βαζέχα και Μιχάλης Ιορδανίδης, καθώς και ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει η παρουσία αντιπροσωπείας των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, που δίνει μεγάλη αξία στην εκδήλωση αλλά και στην συμπεριφορά μεταξύ των δύο "αιώνιων" αντιπάλων.

Πατέρας: " Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας"


Από την πλευρά του ο Νίκος Πατέρας όταν πήρε τον λόγο μίλησε για την θητεία του και την ενδεχόμενη παραμονή του και τον φετινό στόχο του "τριφυλλιού". Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εκδήλωση αλλά και την προσεχή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Νέα Καβάλα.

" Στους 18 μήνες που είμαι πρόεδρος, έχουμε αρχίσει να χτίζουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Σε διοικητικό επίπεδο, σε επίπεδο ρόστερ και σε επίπεδο προστασίας της ομάδας από το παρασκήνιο. Είχαμε πρόβλημα στο παρελθόν, όχι μόνο εμείς.

Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας, να έχουμε ένα πρωτάθλημα να κρίνεται στη γήπεδα και όχι εκτός. Να βλέπουμε τις επενδύσεις μας να πιάνουν τόπο και οι φίλαθλοι να είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν

".

Οπως αναμένονταν, αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της Κυριακής με την Νέα Καβάλα και στις δυσκολίες που κρύβει: " Όλα τα ματς είναι πολύ δύσκολα και δεν υποτιμούμε κανένα. Οι συνθήκες την Κυριακή ήταν πολύ δύσκολες, σε άσχημο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλλαν εαυτούς. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνουν τα πάντα και εμείς θα δίνουμε τα πάντα για αυτούς".

Υποσχέθηκε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να είναι παρών στα πράσινα δρώμενα, λέγοντας με νόημα: " Εγώ όσο παραμένω πρόεδρος και όσο συνεισφέρω οικονομικά ως μέτοχος, θα βοηθάω για το μεγαλείο της ομάδας. Υπόσχομαι ότι όσο καιρό είμαι στο τιμόνι της, θα κάνω ότι μπορώ για το καλύτερο".

Τέλος, αναφέρθηκε στην εκδήλωση των πράσινων παλαιμάχων για την οποία μίλησε με κολακευτικά λόγια: " Είχαμε μια γιορτή των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν πολύ συγκίνητικη. Με βραβεύσαν και μένα, κάτι για το οποίο τους ευχαριστώ. Βραβεύτηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει. Ελπίζω να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις που φέρνουν την παναθηναϊκή οικογένεια πιο κοντά."






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ