LA LIGA

"Θα δείρω τον Γκουαρδιόλα"!

"Θα δείρω τον Γκουαρδιόλα"!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απείλησε να χτυπήσει δημόσια τον Γκουαρδιόλα αν δεν πήγαινε στη Μίλαν, αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε το story.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έβαλε φωτιά στο φυτίλι και η έκρηξη δεν άργησε να έρθει. Μετά την προδημοσίευση από σουηδική εφημερίδα μέρους της αυτοβιογραφίας του όπου ρίχνει φαρμακερά βέλη κατά του Πεπ Γκουαρδιόλα, έρχονται σιγά σιγά οι πρώτες "αντιδράσεις" από την Καταλωνία.

Η πλέον χαρακτηριστική προήλθε μάλιστα από άκρως επίσημα χείλη, με τον αντιπρόεδρο των "μπλαουγκράνα", Κάρλες Βιλαρουμπί, να αποκαλύπτει ένα -μέχρι στιγμής- άγνωστο περιστατικό κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν για την πώληση του "Ίμπρα" το καλοκαίρι του 2010.

"Απείλησε να δείρει τον Γκουαρδιόλα δημόσια. Είπε στον πρόεδρο Ροσέλ και μπροστά στον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα πως "αν δεν με αφήσετε να φύγω θα τον χτυπήσω μπροστά στις κάμερες".

Σύμφωνα μάλιστα με τον παράγοντα των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης, ο μάνατζερ του Σουηδού επιβεβαίωσε πως η απειλή του θα γινόταν πραγματικότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Θα το κάνει, θα το κάνει...".

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει πάρει ήδη θέση στον πόλεμο Ιμπραχίμοβιτς-Γκουαρδιόλα που ξαναφούντωσε ελέω της αυτοβιογραφίας του Σουηδού, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει εντός της ημέρας και "απάντηση" από τον Γκουαρδιόλα (δίνει συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές).

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ