ΠΑΟΚ

"Θα είναι ταφόπλακα"

"Θα είναι ταφόπλακα"
Κωνσταντινίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει όποτε μπαίνουν μέσα στο γήπεδο να αφήνουν στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Metrosport τόνισε πως μόνο τυχαία δε μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτή η πορεία του ΠΑΟΚ, αισιοδοξεί ότι σύντομα οι κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας θα είναι κατάμεστες ενώ χαρακτήρισε ως ταφόπλακα την ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών εξαιτίας της υπόθεσης Φρίνγκερ.

"Έχουμε καθήκον όσα φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ να την τιμάμε. Για μας που είμαστε μέσα στην ομάδα δεν αποτελεί έκπληξη η πορεία που διαγράφουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουν ότι αντιμετωπίζουμε δεν έχουν σχέση με την αγωνιστική μας παρουσία.

Σαφώς και μας επηρεάζουν αλλά όταν ξεκινά το παιχνίδι αφήνουμε τα προβλήματα στα αποδυτήρια. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε. Σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε και την ομάδα στην οποία παίζουμε".





- Αισθάνεστε ότι είστε μόνοι σ΄ αυτή την προσπάθεια;


"Είμαστε μόνοι μας. Μόνος συμπαραστάτης είναι ο κόσμος. Σαφώς και δεν μας ικανοποιεί η εικόνα της άδειας Τούμπας. Θα θέλαμε πολύ περισσότερο κόσμο. Δεν αδικούμε αυτούς που δεν έρχονται στο γήπεδο. Θεωρούμε ότι σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση και θα γεμίσει η Τούμπα.

Όσοι έρχονται στο γήπεδο δίνουν και την ψυχή τους για να μας βοηθήσουν κι αυτό το εκτιμά το σύνολο των παικτών. ιδιαίτερα εκτός έδρας είναι εντυπωσιακή η συμπαράσταση που έχουμε. Κανείς άλλος δεν μας έχει βοηθήσει στην προσπάθεια μας"

.

- Το συναίσθημα κερδίσει τον επαγγελματισμό;



"Ναι, κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ξένους παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες ξέρουμε ότι παίζουμε σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ξέρουμε επίσης ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί μια λύση. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να "πεθάνει" όσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίσει.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι τώρα με το συναίσθημα λειτουργούν και οι ξένοι παίκτες.Ρωτούν τι θα γίνει με τα χρήματα τους αλλά μέχρι εκεί. Συμμετέχουν στις αποφάσεις των αρχηγών χωρίς κανένα δισταγμό. Οι περισσότεροι έχουν "κολλήσει" με την ομάδα και θέλουν να ζήσουν μια διάκριση στη φετινή περίοδο".





- Έχεις αγωνία για το πότε θα βρεθεί η λύση;


"Ναι, πράγματι έχω αγωνία για το πότε θα βρεθεί η λύση. Διαπιστώνω ότι κυρίως οι ξένοι παίκτες έχουν επηρεαστεί από την πληροφορία ότι θα αφαιρεθούν βαθμοί με δεδομένο ότι δεν έχουν καταβληθεί κάποια χρήματα στον Φρίνγκερ.

Αν συμβεί αυτό φοβάμαι ότι κάποιοι δεν θα θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Φοβάμαι ότι κάποιοι θα φύγουν και δεν θα γυρίσουν. Αυτός είναι ο λόγος που εύχομαι να βρεθεί γρήγορα μια λύση. Έστω προσωρινή. Να λειτουργήσει ομαλά η ομάδα μέχρι να βρεθεί για τον ΠΑΟΚ μια λύση που θα τον οδηγήσει εκεί που του αξίζει".




- Η αφαίρεση βαθμών θα είναι "ταφόπλακα" λοιπόν;


"Σε μεγάλο βαθμό ναι. Είναι φοβερό τους βαθμούς που κερδίζει με κόπο και ιδρώτα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να τους χάνεις με αποφάσεις γιατί η ομάδα δεν τακτοποίησε κάποιες υποχρεώσεις τις. Ειλικρινά πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες δε θα το αντέξουν και θα φύγουν.

Προβλήματα θα δημιουργηθούν ακόμα κι αν η FIFA αποφασίσει να απαγορεύσει τη συμμετοχή των παικτών που απέκτησε η ομάδα το καλοκαίρι αντί για αφαίρεση βαθμών. Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και ελπίζουμε. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο"

.

- Που αποδίδεις την πορεία του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα;


"Στο υλικό της ομάδας και στο κλίμα που επικρατεί. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έμπειρους παίκτες και παράλληλα νεαρούς παίκτες με περίσσιο ταλέντο. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί καταπληκτικό κλίμα. Λειτουργούμε περισσότερο ως παρέα που θέλουμε να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα και ζωντανούς τους εαυτούς μας. Και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε".










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ