ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Θα μας επηρεάσει η απουσία του Γιάνκοβιτς"

"Θα μας επηρεάσει η απουσία του Γιάνκοβιτς"
Σαρικόπουλος

Η Εθνική Εφήβων προσπαθεί να συγκεντρωθεί στους αγώνες της Β' φάσης χωρίς τον Γιάνκοβιτς

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Σαρικόπουλος τόνισε: " Αυτό που συνέβη δεν ήταν και ότι καλύτερο. Μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός του Βλαδίμηρου, γιατί μάθαμε και σχετικά νωρίς τη διάγνωση. Φάνηκε άλλωστε από το γεγονός ότι δεν πανηγυρίσαμε ιδιαίτερα τη νίκη, το αήττητο. Και δεν πιστεύω ότι θα το γιορτάσουμε καθόλου απόψε.

Δεν δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αυτό είναι σίγουρο. Κατά διαστήματα είχαμε καλή απόδοση, αλλά από την άλλη παρουσιάσαμε πάλι κάποια νεκρά διαστήματα, τα οποία πρέπει να εξαλείψουμε, γιατί μπορεί να μας στοιχίσουν".

Σχετικά με τα κενά διαστήματα σχολίασε: " Υπάρχει κούραση με τρεις συνεχόμενους αγώνες, από την άλλη και τα τουρνουά αυτά έτσι είναι δομημένα. Υπάρχει ρεπώ στο πρόγραμμα, θα δούμε και τον επόμενο αντίπαλό μας, θα δουλέψουμε, γιατί θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια".

Στη συνέχεια ο νεαρός σέντερ ανέφερε: " Ο τραυματισμός του Βλαδίμηρου σίγουρα θα μας επηρεάσει, καθώς είναι ένας βασικός παίκτης και είχε κάνει ήδη πολύ καλά παιχνίδια στο τουρνουά. Θα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να καλύψουμε το κενό του, για να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα.

Πού μπορούμε να φτάσουμε; Να το πω; Γιατί όχι και στο μετάλλιο. Το θέλουμε και για τον Βλαδίμηρο πια! Έχουμε φιλοδοξίες, πιστεύουμε στην ομάδα μας. Ξέρουμε ότι με δουλειά, συγκεντρωμένοι και κοιτάζοντας όχι στο τέρμα, αλλά στον επόμενο αγώνα, μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση".







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ