ΑΓΓΛΙΑ

Θα μείνει στην Τότεναμ ο Μπέιλ

Θα μείνει στην Τότεναμ ο Μπέιλ

Στην Τότεναμ θα αγωνίζεται και τη επόμενη σεζόν ο Γκάρεθ Μπέιλ σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα. Διαβάστε τι είπε πηγή του συλλόγου για τον Ουαλό, ο οποίος βρέθηκε στο "Ολντ Τράφορντ" για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάτοικος Λονδίνου θα είναι και την επόμενη χρονιά ο Γκάρεθ Μπέιλ σύμφωνα με πηγή εντός του συλλόγου.

Οι εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό είναι εκπληκτικές, αλλά η συγκεκριμένη πηγή δήλωσε στο goal.com πως η Τότεναμ θα μπορέσει να τον κρατήσει στις τάξεις της αν βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Αυτή τη στιγμή ο Γκάρεθ θέλει να μείνει στην Τότεναμ. Νομίζω πως θα είναι καθοριστικό το αν βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Θέλει να δοκιμαστεί στο εξωτερικό και όλοι γνωρίζουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης και μερικές ομάδες ακόμα ενδιαφέρονται. Ωστόσο, όλα είναι θέμα κατάλληλης στιγμής.

Ο Γκάρεθ είναι μόνο 23 και είναι πολύ χαρούμενος στην Τότεναμ. Ως νέος παίκτης χρειάζεσαι ασφάλεια. Ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εντελώς άλλο ποδοσφαιρικό περιβάλλον κι εκείνος δεν είναι εξωστρεφής χαρακτήρας".

Θα μείνει στην Τότεναμ ο Μπέιλ
© XPOSUREPHOTOS.COM

Εν τω μεταξύ, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η επιλογή του Μπέιλ να δει τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός είδε δια ζώσης το παιχνίδι δίνοντας τροφή για σενάρια, αφού είναι γνωστό πως η μεν Γιουνάιτεντ είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του στο παρελθόν, ενώ η δε Ρεάλ τον παρακολουθεί πολύ στενά.

Το σχόλιό του για τον αγώνα, το οποίο το έκανε μέσω ήταν το ακόλουθο: "Σκληρό για τη Γιουνάιτεντ. Νομίζω πως ο Μόντριτς έκανε τη διαφορά όταν μπήκε. 1000 παιχνίδια ο Γκιγκς... θρύλος"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ