ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Θα μιλάει για σας όλη Ελλάδα"

"Θα μιλάει για σας όλη Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος φρόντισε να "φτιάξει" με κατ' ιδίαν συζητήσεις τους παίκτες του Ατρομήτου πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η ομιλία του Νίκου Αναστόπουλου, στους παίκτες του Ατρομήτου πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του Περιστερίου επί των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την αρνητική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να την χρησιμοποιήσει προς όφελος της ομάδας του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το "Goal" ο Αναστόπουλος κατάφερε να πείσει τους παίκτες του ότι τους έχει εμπιστοσύνη και ότι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα.

" Είστε πολύ τυχεροί όσοι έχετε την ευκαιρία να αγωνιστείτε σε αυτό το παιχνίδι. Θέλω πρώτα από όλα να το ευχαριστηθείτε. Να παίξετε την μπάλα σας. Ολα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας και αν πάρετε αποτέλεσμα όλη η Ελλάδα θα μιλά για σας. Κάντε τους πάντες να ασχοληθούν μαζί σας.

Δείτε το και συμφεροντολογικά. Αν διακριθείτε, θα απασχολείσετε μεγάλες ομάδες. Αν θέλετε να πείσετε τον πρόεδρο να σας ανανεώσει το συμβόλαιο, ιδού η ευκαιρία" ήταν τα λόγια του "αλενατόρε" πριν από την αναμέτρηση.

Φυσικά, ο Νίκος Αναστόπουλος, δεν έμεινε μόνο στα λόγια όπως είδαμε στο Καραϊσκάκης καθώς παρέταξε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με σωστή τακτική.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ