ΤΣΕΛΣΙ

Θα σπάσει το ρεκόρ της Λίβερπουλ;

Θα σπάσει το ρεκόρ της Λίβερπουλ;
Όμπι-Μίκελ-Τσέλσι

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η Τσέλσι, καθώς αν δεν ηττηθεί από Γιουνάιτεντ και Έβερτον, ισοφαρίζει το αήττητο σερί 63 αγώνων της Λίβερπουλ από τα τέλη της δεκαετίας του 70'

Αυτό δεν είναι άλλο από το εκπληκτικό εντός έδρας αήττητο που έχουν από τον Φεβρουάριο του 2004, έχοντας συμπληρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ 61 παιχνίδια χωρίς να γευτούν την πικρή γεύση της ήττας μέσα στο σπίτι τους (τελευταία ομάδα που έφυγε νικήτρια ήταν η Άρσεναλ με 2-1).
Σε περίπτωση που η Τσέλσι παραμείνει αήττητη κόντρα στη Γιουνάιτεντ αλλά και με αντίπαλο την Έβερτον την τελευταία αγωνιστική θα "γράψει ιστορία", καθώς θα ισοφαρίσει το απίστευτο ρεκόρ των 63 συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα της Λίβερπουλ εντός έδρας, το οποίο έχει ως αφετηρία τον Φεβρουάριο του 1978 και τερματισμό τον Ιανουάριο του 1981.

" Έχουμε μάθει για το σερί και ελπίζουμε να το κρατήσουμε με το να μην χάσουμε κόντρα στη Γιουνάιτεντ, που για εμένα είναι ένα παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσουμε. Χάσαμε το πρωτάθλημα, όμως το πνεύμα και η νοοτροπία παραμένουν τα ίδια.

Έχουμε πολλούς τραυματίες (θα απουσιάσουν Σεβτσένκο, Μπάλακ, Ντρογκμπά και Ρόμπεν), όμως και αυτοί που θα αγωνιστούν θα παίξουν ως πρωταθλητές. Θέλουμε να βγούμε και να δείξουμε σε όλους ότι του χρόνου θα είμαστε δυνατοί. Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Όμπι-Μίκελ, ενόψει του ματς με την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.




TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ