ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Θα βρούμε τον δρόμο μας"

"Θα βρούμε τον δρόμο μας"

ο Ανδρέας Τάτος βραβεύτηκε για τον τίτλο του MVP της 10ης και της 12ης αγωνιστικής και δήλωσε ότι σύντομα ο Ατρόμητος θα βρει τον δρόμο του.

Η απονομή έγινε από το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Βασίλη Μπέτση και από τον περιστεριώτη πρώην καλαθοσφαιριστή Νίκο Κασουρίδη που έχει συνδέσει το όνομά του με την «χρυσή» εποχή του Γ.Σ Περιστερίου.

« Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο βραβεία. Για να τα πάρω χρειάστηκε όμως και η βοήθεια των συμπαικτών μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα. Η ομάδα γίνεται συνεχώς ολοένα και καλύτερη και πιστεύω ότι σύντομα θα βρει το δρόμο της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα αν μπορεί να πει ποιος είναι κατά τη γνώμη του ο ΜVP του Ατρόμητου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Ανδρέας Τάτος απάντησε ότι είναι ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Ο Βασίλης Μπέτσης παραδίδοντας στον Τάτο το βραβείο για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε ότι:«Ε μείς πιστεύουμε στην αξία του Ανδρέα όπως και σε όλη την ομάδα και με την σημερινή διπλή βράβευση επιβραβεύονται οι κόποι του. Του εύχομαι να είναι πάντα υγιής και να δώσει και άλλες χαρές στον κόσμο της ομάδας».

Ο Νίκος Κασουρίδης παραδίδοντας το βραβείο για το ματς με τον Πανιώνιο τόνισε τα εξής:« Το παιχνίδι του Ανδρέα χαρακτηρίζεται από το πάθος και τις υψηλές του δυνατότητες ως ποδοσφαιριστής. Χαίρομαι που αποτελεί μέλος της «οικογένειας» του Ατρόμητου ο οποίος όπως συνηθίζουμε να λέμε αποτελεί το ποδοσφαιρικό DNA της πόλης μας όπως αντίστοιχα ο ΓΣΠ αποτελεί το μπασκετικό DNA».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ