ΑΓΓΛΙΑ

Θάνατος σε τροχαίο για παίκτη της QPR

Θάνατος σε τροχαίο για παίκτη της QPR
New Image

Το τελευταίο νήμα με τη ζωή κόπηκε για τον 18χρονο άσο της QPR, Ρέι Τζόουνς, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό ατύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λονδίνο.

Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος επρόκειτο να συμπληρώσει την ερχόμενη Πέμπτη τα 19 του χρόνια, εθεωρείτο ένας από τους πλέον υποσχόμενους παίκτες της λονδρέζικης ομάδας (βασικό στέλεχος τη περυσινή σεζόν), κάτι που μαρτυρά άλλωστε το γεγονός ότι είχε ήδη δεχτεί κλήση για την Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας ενώ είχε μπει στο στόχαστρο συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ.
"Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και συντετριμένοι από αυτά τα νέα. Είναι μία τεράστα απώλεια για αυτό το ποδοσφαιρικό σωματείο. Ο Ρέι είχε τον κόσμο στα πόδια του και θα λείψει σε όλους όσοι σχετίζονται με την QPR", τόνισε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο πρόεδρος Τζάνι Παλαντίνι, και πρόσθεσε:

"Οι σκέψεις μας αυτή τη στιγμή είναι με την οικογένειά του και τους φίλους και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν αυτές τις τραγικές στιγμές".


Ως αποτέλεσμα αυτής της τραγωδίας, ο αγώνας της QPR με τη Μπέρνλεϊ αναβλήθηκε, ως ελάχιστος φόρος τιμής από πλευράς Λονδρέζων προς τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή.

Η αγγλική αστυνομία γνωστοποίησε ότι στο αμάξι αυτό επέβαιναν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, με δύο από αυτούς να χάνουν επίσης τη ζωή τους, άλλον έναν να είναι σε σοβαρή κατάσταση και τον τελευταίο να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Ο Τζόουνς εντάχθηκε στο δυναμικό της QPR σε ηλικία 15 ετών ενώ έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο απέναντι στη Γουότφορντ τον Απρίλιο του 2006, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 35 ματς πετυχαίνοντας έξι τέρματα.

Τον περασμένο Ιανουάριο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3,5 χρόνια με την ομάδα, με τους Λονδρέζους να απορρίπτουν πέρυσι προσφορά της Κόλτσεστερ για τον παίκτη ύψους 200.000 λιρών.

Να σημειωθεί ότι σήμερα (25/8) η προπόνηση της QPR θα διεξαχθεί με ανοικτές τις πόρτες για τους φίλους της ομάδας, ενώ θα υπάρχει ένα ταμείο στο γήπεδο, με τα χρήματα που θα δώσουν οι οπαδοί να πηγαίνουν σε ίδρυμα της επιλογής της οικογένειας του Τζόουνς.











TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ