ΑΡΗΣ

Θαυμασμός για τον κόσμο

Θαυμασμός για τον κόσμο
Αρης οπαδοι

H δυνατή παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο φιλικό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν πέρασε απαρατήρητη απο τους παίκτες

Οι διοργανωτές του φιλικού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο κόσμος του Άρη ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη οδικώς για να δει ένα φιλικό παιχνίδι, ενώ ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου, δήλωνε μετά το ματς οπαδός του Άρη!
"Είναι εκπληκτική εικόνα για άλλους, συνηθισμένη όμως για μας", σχολίασε με νόημα ο αρχηγός του Άρη, Κώστας Νεμπεγλέρας, ενώ ο Γιόναν Γκαρσία δήλωσε: "Πάνω απ΄ όλους και απ΄ όλα είναι οι οπαδοί του Άρη. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλο όνομα και ιστορία, αλλά ο κόσμος του αξίζει όλα τα λεφτά του κόσμου".


Nέτο: "Τέτοια τρέλα δεν έχω ξαναδεί"
Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος Νέτο ρώτησε πως βρέθηκαν τόσοι οπαδοί του Άρη στο γήπεδο της πόλης Λις στο Παρίσι και μόλις ενημερώθηκε, έδειξε εντυπωσιασμένος και δήλωσε: "Είναι τρελό αυτό που έκαναν τα παιδιά του SUPER 3. Ξεκίνησαν για ένα φιλικό το βράδυ της Τετάρτης και με τη λήξη έφυγαν για να προλάβουν το καράβι. Είναι απίστευτο. Έχω δει ομάδες με εκατομμύρια οπαδούς στη Βραζιλία, αλλά αυτήν την τρέλα δεν την είδα πουθενά".

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού του Άρη, Χουάν Κάρλος Ολίβα, στο Αλμεπρτβίλ της Γαλλίας στις οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα οι Τόνι Κάλβο και Μάριο Κέλεμεν.

Κέλεμεν: "Θα τα δώσω όλα..."
Ο Κέλεμεν, με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα να αποτελεί την τελευταία μέχρι στιγμής μεταγραφή του Άρη, σε δηλώσεις του από το Αλμπερτβίλ να τόνισε πως: "Έχω ενημερωθεί για την ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν δύο καλοί τερματοφύλακες (σ.σ. Χαλκιάς και Καρατζιοβαλής), αλλά θα τα δώσω όλα στις προπονήσεις για να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα. Άλλωστε όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται".


Χωρίς τέσσερις κόντρα στην Μονακό
Κατά τα άλλα ο Άρης αύριο θα δώσει στο Αλμπερτβίλ το τρίτο του φιλικό επί γαλλικού εδάφους με αντίπαλο την Μονακό που θα ξεκινήσει στις 20:00. Σε αυτό ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δεν θα έχει στην διάθεσή του τους άρτια αφιχθέντες αλλά τραυματίες Σέρχιο Κόκε και Νάτσο Γκαρσία.

Επίσης απόντες θα είναι οι επίσης τραυματίες ο Ρονάλντο Γκιάρο και ο Γιώργος Κολτσίδας μετέβησαν σήμερα σε κοντινό νοσοκομείο για να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Κατά τα άλλα είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που ολοκλήρωσε την θεραπεία στους κοιλιακούς μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί ενώ παρών θα είναι και ο Κώστας Νεμπεγλέρας παρά το ότι αντιμετωπίζει μία διάταση στον έσω πλάγιο και προπονείται κανονικά.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ