ΙΤΑΛΙΑ

Θαυμασμός και αποθέωση για Σισέ

Θαυμασμός και αποθέωση για Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σκόραρε δις στο 6-0 με τη Ραμποτνίτσκι τρελαίνοντας εκ νέου τους οπαδούς της Λάτσιο. Διαβάστε τα διθυραμβικά σχόλια από Ρέγια και ιταλικά ΜΜΕ για τον Γάλλο άσο.

Βίους παράλληλους ακολουθούν Τζιμπρίλ Σισέ και Παναθηναϊκός. Το "τριφύλλι" δείχνει να παραπαίει μετά την απώλεια του αρχηγού του και είναι με το ενάμισυ πόδι εκτός Ευρώπης πριν καν φύγει το καλοκαίρι, ενώ στον αντίποδα ο 30χρονος σούπερ σταρ έχει δέσει τόσο πολύ στη Λάτσιο κάνοντας πολλούς να νομίζουν ότι είναι για χρόνια μέλος των "μπιανκοτσελέστι".

Μετά τα πρώτα εντυπωσιακά δείγματα γραφής που έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας, ο Σισέ πανηγύρισε πρόσφατα το πρώτο του γκολ στο "Ολίμπικο" κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ γνωρίζοντας πρωτοφανή αποθέωση από τους οπαδούς της νέας του ομάδας ενώ έμελε να είναι και η ατραξιόν της ομάδας του Ρέγια στο πρώτο της επίσημο ματς για τη φετινή σεζόν.

Το εμπόδιο της Ραμποτνίτσκι αποδείχτηκε πολύ χαμηλό για τη νέα φιλόδοξη Λάτσιο η οποία σκόρπισε με 6-0 τους Σκοπιανούς, με τον Γάλλο να είναι το σημείο αναφοράς για τους πρωτεουσιάνους πετυχαίνοντας το τρίτο και το τέταρτο γκολ της ομάδας του.

Θαυμασμός και αποθέωση για Σισέ

Αμφότερα μάλιστα ήταν χάρμα-ειδέσθαι: το 3-0 έγινε με τον Γάλλο διεθνή φορ να εκτελεί τον αντίπαλο κίπερ με άπιαστο δεξί πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή (η μπάλα κατέληξε στο αριστερό "Γ" της εστίας για να ακολουθήσει τούμπα για highlight από τον σκόρερ) και το 4-0 ήρθε ύστερα από σέντρα του Ματουζάλεμ από αριστερά και τρομερή κεφαλιά του Σισέ που κατέληξε χαμηλά στην αριστερή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ.

"O Κλόζε δούλεψε πολύ πέρα από το γκολ, έκανε ένα καλό παιχνίδι. Ο Σισέ είναι ο άνθρωπος που βάζει γκολ και ο κλασικός επιθετικός που αντλεί χαρά όταν η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "αετών" Ρέγια, σχολιάζοντας την απόδοση του βασικού επιθετικού του διδύμου.

Θαυμασμός και αποθέωση για Σισέ

Από την πλευρά της, η "Corriere dello Sport" αναφέρει για τους Κλόζε (πέτυχε και αυτός ένα γκολ) και Σισέ: "Ο Κλόζε είναι ένας φανταστικός παίκτης, όχι μόνο στο εκτελεστικό κομμάτι αλλά και το γεγονός ότι είναι ομαδικός, δίνοντας ασίστ που βρίσκουν τους συμπαίκτες σε ιδανική θέση.

Ναι, ο Γερμανός είναι ένας φονιάς μέσα στην περιοχή αλλά βλέποντάς τον από κοντά -μέρα με τη μέρα- καταλάβαμε ότι είμαστε μπροστά σε έναν παίκτη ομάδας, έτοιμος για όλα για να πάρει τη νίκη.

Θαυμασμός και αποθέωση για Σισέ

Ο Σισέ, πιθανότατα, είναι πιο εγωιστής, λειτουργεί περισσότερο με το ένστικτο, πιο εντυπωσιακός στην όψη, ενώ από το φιλικό με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ μέχρι το ντεμπούτο του στο Europa League έδειξε όλες τις αρετές του.

Είναι ένας τοπ παίκτης και επιβάλλοντας δίδυμο στην επίθεση τους Κλόζε και Σισέ, ο Ρέγια κέρδισε την πρώτη μάχη του".

Η αναγνώριση φυσικά για τον Σισέ ήρθε και μέσα από τις βαθμολογίες που έδωσαν τα ιταλικά ΜΜΕ. Η "Reppublica" τον βαθμολόγησε με 7,5 όπως και ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", ενώ η οπαδική ιστοσελίδα της Λάτσιο "Cittaceleste.it" του χάρισε ένα μεγαλοπρεπές "8".

Θαυμασμός και αποθέωση για Σισέ

Κοινός παρονομαστής; Όλοι έχουν δώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους παίκτες της Λάτσιο στον Τζιμπρίλ Σισέ, δείγμα της εξαιρετικής του εμφάνισης στο πρώτο του επίσημο ματς με την ομάδα της "αιώνιας πόλης".

Τα δύο γκολ του Σισέ στο 6-0 επί της Ραμποτνίτσκι

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ