ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θέλαμε να κερδίσουμε"

"Θέλαμε να κερδίσουμε"
ΠαναθηναΪκός, Λεωφόρος

Οι παίκτες του "τριφυλλιού παρά την ισοπαλία στο ντέρμπι, πιστεύουν πως η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη

Μίκαελ Νίλσον: "Ηταν αργός ο ρυθμό μας"

" Ήταν ένα τυπικό πρώτο ματς της σεζόν και οι δυο ομάδες δεν ήταν στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θέλανε να ξεκινήσουν χωρίς απώλειες και είναι λογικό να κοιτάνε τις άμυνες τους και να μην κάνουν λάθος. Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι ιδίως στο δεύτερο μέρος όπου παίξαμε καλύτερα το 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα".

Για να δημιουργήσεις ευκαιρίες πρέπει να παίζεις πιο γρήγορα από ότι κάναμε. Ήταν αργός ο ρυθμός μας. Επίσης υπήρχαν πολλές διακοπές με φάουλ, πολλοί παίκτες συνέχεια κάτω και δεν βρήκαμε τέμπο" είπε ο Σουηδός ο οποίος μίλησε και για το παιχνίδι με την Αρτμέντια, λέγοντας:

"Δεν την ξέρω αρκετά. Έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δυο χρόνια και κέρδισαν την Σέλτικ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν βελτιωθούμε σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχουμε πολλές πιθανότητες για να περάσουμε".

Ελίνι Δημούτσος: "Θέλαμε να κερδίσουμε"

" Ευχαριστημένος δεν είμαι θέλαμε να κερδίσουμε. Στην έδρα μας με τόσο κόσμο θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσπαθήσαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, είναι αρχή της χρονιάς, πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν και 100% έτοιμοι.

Είχαμε και οι δυο ομάδες από ένα ημίχρονο αλλά θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι και ήμασταν άτυχοι"

.

Αλέξανδρος Τζιόλης: "Δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε"

" Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Υπήρξαν στιγμές που ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς, ενώ σε κάποιες άλλες ήμασταν εμείς καλύτεροι. Τελικά έληξε το ματς 0-0. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Νομίζω ότι ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι, όπως καμία ομάδα στο πρωτάθλημα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς της αυτή τη στιγμή. Δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε και αυτό που θέλαμε. Επιθυμούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά δυστυχώς μείναμε στο 0-0"

είπε ο διεθνής μέσος και συμπλήρωσε:

" Έχουμε καινούργιους παίκτες στην ομάδα, νέος προπονητής με νέα φιλοσοφία. Είναι φυσιολογικό να μην καταλαβαίνουμε όλοι οι παίκτες από την αρχή τα θέλω του προπονητή. Μέχρι να μας περάσει ο προπονητής αυτή τη φιλοσοφία χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα".

Μαρτσέλο Μάτος: "Πολύ καλή η ατμόσφαιρα"

" Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι ο προπονητής θα βελτιώσει τα πράγματα για να έρθουν οι νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή".

Ζοζέφ Ενακαρίρε: "Αγάπησα τους οπαδούς μας"

" Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και αρκετά σκληρό. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική. Αγάπησα τους οπαδούς μας. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα σε αυτό το ματς. Φυσικά δε πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η νίκη. Και δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο μας".

Αρκάντιους Μάλαρτζ: "Ικανοποιημένος ως τερματοφύλακας"



Επίσημη πρεμιέρα για τον Πολωνό γκολκίπερ, Αρκάντιους Μάλαρτζ και μάλιστα στα βαθιά αφού αγωνίστηκε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα την πρώτη αγωνιστική. Ο γκολκίπερ των "πράσινων" μιλώντας στη ΝΕΤ για το ντέρμπι είπε:

Είσαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή σου στο ντέρμπι;

"Για έναν τερματοφύλακα άμα το παιχνίδι λήγει 0-0, λογικό είναι να μένει ικανοποιημένος".

- Μία εξήγηση για την κίνηση να βγεις έξω όταν ο Λούα Λούα έκλεψε την μπάλα από τον Ενακαρίρε;


"Θα μπορούσα να τον περίμενα, αλλα έτσι είχε πιο πολλές πιθανότητες να σκοράρει για αυτό βγήκαν έτσι ώστε τον αναγκάσω να φύγει από τα δεξιά, να πάει πολύ πλάγια, εκεί όπου μειώθηκαν οι πιθανότητες να σκοράρει και είχαμε το δοκάρι".

- Για τις στημένες φάσεις και την υπεροπλία του αντιπάλου μέσα στην περιοχή όπου έβγαλε πολλές ευκαιρίες;

" Ναι ο Κοβάσεβιτς ήταν πολύ δυνατός και ο Λούα Λούα είναι πολύ γρήγορος. Πολλές φορές με τις ικανότητες τους έβγαιναν μόνοι τους, ουσιαστικά εγώ σαν τερματοφύλακας πρέπει να είμαι έτοιμος για να βλέπω που πάει η μπάλα και να μην με αιφνιδιάσουν"

Κάκωση στο γόνατο, ρήξη συνδέσμου και μηνίσκου, ο Λεοντίου

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Σωτήρη Λεοντίου και τον τραυματισμό του στην φάση με τον Λουά Λουά. Ο νεαρός άσος σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, λίγες ώρες μετά την μαγνητική τομογραφία αναφέρει (στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ):

" Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί σύμπλοκη συνδεσμική κάκωση αριστερού γόνατος με ρήξη οπίσθιου συνδέσμου, επίσθιας έσω γωνίας και έσω μηνίσκου. Ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού είναι χειρουργικός και η επέμβαση θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες".













































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ