ΙΝΤΕΡ

"Θέλαμε νωρίτερα τον Λεονάρντο"

Enzo Iacchetti intrvista il presidente dell'Inter Massimo Moratti durante la serata finale della sesta edizione del Festival teatro canzone Giorgio Gaber questa sera alla Cittadella del carnevale a Viareggio.
ANSA / RICCARDO DALLE LUCHE
Enzo Iacchetti intrvista il presidente dell'Inter Massimo Moratti durante la serata finale della sesta edizione del Festival teatro canzone Giorgio Gaber questa sera alla Cittadella del carnevale a Viareggio. ANSA / RICCARDO DALLE LUCHE ANSA

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι αποκάλυψε ότι ο Λεονάρντο ήταν βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι.

Το "αφεντικό" των "νερατζούρι" προσπάθησε μάλιστα να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους επέλεξε αρχικά τον Ράφα Μπενίτεθ.

"Σκεφτόμουν την περίπτωση του Λεονάρντο από τον περασμένο Ιούνιο αλλά δεν υπήρχε λόγος να μιλήσουμε μαζί του γιατί ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα μετά την Μιλαν", είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας εξάλλου πρόσθεσε:" Έβλεπα τον Λεονάρντο ως τον καλύτερο διάδοχο του Μουρίνιο. Είναι ένας δυνατός χαρακτήρας που μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση. Όταν επιλέξαμε τον Μπενίτεθ, σκεφτήκαμε ότι η εμπειρία του θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την κατάσταση αλλά και ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε το άγχος".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ