ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θέλει Φυτανίδη και περιμένει

Θέλει Φυτανίδη και περιμένει
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Σωκράτη Φυτανίδη και περιμένει την απάντηση του, η οποία δεν αποκλείεται να δοθεί και κατά την διάρκεια της Πέμπτης. Προχωράει και του αριστερού μπακ.

Μετά την οριστική παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον για ακόμα μία σεζόν, οι άνθρωποι του Ατρόμητου έχουν αρχίσει και "τρέχουν" τον προγραμματισμό που έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες.

Η αρχή έγινε με το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και τώρα ακολουθούν οι προτάσεις σε ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι και αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα,

Έτσι μετά την ανακοίνωση συμφωνίας με τον Γιώργο Μακρή, γίνεται προσπάθεια να κλείσει και ο Σωκράτης Φωτανίδης. Ο πολυσύνθετος άσος είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του Γιώργου Δώνη, αφού στο πρόσωπο του βλέπει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις.

Βέβαια ο 27χρονος αμυντικός δεν έχει απαντήσει ακόμα, καθώς θέλει να περιμένει και την πρόταση του Αστέρα Τρίπολης που παρέμεινε τελικά στην Superleague. Όπως και να έχει μέχρι την Παρασκευή θα έχει γίνει γνωστή η απόφαση του.

Κλείνοντας να πούμε πως γίνεται προσπάθεια να κλείσει και ο αριστερός μπακ, ο οποίος δεν αποκλείεται να έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ