ΑΡΗΣ

Θέλει ΓΕΝΕΣΙΣ ο Αθανασιάδης

Θέλει ΓΕΝΕΣΙΣ ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Οι ζυμώσεις καλά κρατούν με αφορμή τις εκλογές στην ΠΑΕ Άρης μέσω της Λέσχης Φίλων Άρη που θα λάβουν χώρα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά και τα πρώτα σενάρια έχουν αρχίσει ήδη να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως δεδομένη να θεωρείται η διάψευση περί υποψηφιότητας για την προεδρία της ΠΑΕ Άρης για την επόμενη διετία του νυν προέδρου της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννη Γρανούζη.

Το ένα σενάριο κάνει λόγο περί εκ νέου υποψηφιότητας του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, και για την επόμενη διετία με επιθυμία του να έχει μαζί του την ΓΕΝΕΣΙΣ και το άλλο αναφέρει πως και ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, δείχνει να το σκέφτεται.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αθανασιάδη και της στήριξής του από τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, της παρέας και συνάμα μεγαλομετόχου ουσιαστικά εταιρείας της ΚΑΕ Άρης, έχει να κάνει με την λογική του να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατόν πιο ισχυρό ψηφοδέλτιο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αναγκαστικά θα υπάρξει αποχώρηση των στελεχών του.

Για τον λόγο αυτό και ήδη ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης έχει κάνει τις πρώτες του επαφές με τα στελέχη της ΓΕΝΕΣΙΣ θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους εκφράσει την επιθυμία του. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τους Αλέξη Αντωνιάδη, Δημήτρη Παπαϊωάννου, Γαρμπή Τουρσουτζιάν, Άκη Γκιουλέκα και Ηλία Πόππη οι οποίοι όλα αυτά τα τελευταία χρόνια παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας από σουίτα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Πλέον και μετά την θετική ανταπόκριση που πληροφορίες κάνουνε λόγο πως υπήρξε απομένει να φανεί και το τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες μέρες στις νέες κρούσεις που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα ακολουθήσουνε. Ως μόνο σίγουρο την στιγμή αυτή θα πρέπει να θεωρείται πως ο Αθανάσιος Αθανασιάδης αναμένεται να ηγηθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά ένα εκ των υποψηφίων ψηφοδελτίων για την ανάδειξη διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης για την επόμενη διετία.

Σχετικά τέλος με το σενάριο της υποψηφιότητας του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη; Φαίνεται να είναι ακόμη σε στάδιο καθαρά και μόνο φημολογίας χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει διαψευστεί από πλευράς του και συνάμα ότι θα έχει μαζί του την στήριξη του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη. Όπως και να έχει το πέρασμα των ημερών θα δώσει τις απαντήσεις για τα υποψήφια ψηφοδέλτια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ