ΙΝΤΕΡ

Θέλει "κόλπο γκρόσο" με Ερνάντες

Θέλει "κόλπο γκρόσο" με Ερνάντες

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νεμάνια Βίντιτς, η Ίντερ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον Χαβιέρ Ερνάντες, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τρώγωντας ανοίγει η όρεξη αναφέρει η λαϊκή ρήση και αυτή φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην Ίντερ αυτή την περίοδο. Η ομάδα του Μιλάνου ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες τη συμφωνία της με τον Νεμάνια Βίντιτς για να συνεχίσει την καριέρα του στο "Μεάτσα" από τη νέα σεζόν και σύμφωνα με "αποκλειστικό" θέμα της " Sportmediaset " πλησιάζει ολοένα και περισσότερο σε έναν ακόμα παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον Χαβιέρ Ερνάντες, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως ο 25χρονος Μεξικανός επιθετικός είναι δυσαρεστημένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στους "κόκκινους διαβόλους", γεγονός που έχει κάνει τους ανθρώπους των "νερατζούρι" να φουλάρουν για την απόκτησή του.

Σε αντίθεση με τον Βίντιτς που έμενε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι ο "Τσιτσαρίτο" δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016, όμως η επιθυμία του παίκτη να αγωνίζεται περισσότερο ίσως παίξει κομβικό ρόλο στο να γίνει το deal των δύο ομάδων και να μετακομίσει ο παίκτης στο Καμπιονάτο.

Υπενθυμίζεται πως η Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Ερνάντες από την Τσίβας το καλοκαίρι του 2010 έναντι 6.000.000 λιρών, όμως μετά από τρεις σεζόν υψηλού επιπέδου με 35 γκολ στην Premier League είχε τον περασμένο Αύγουστο έναν τραυματισμό που τον άφησε πολύ πίσω.

Αυτό φαίνεται και από τις λιγοστές συμμετοχές του, με τον Μεξικανό να μετράει φέτος μόλις 4 συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα και 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (με 7 γκολ στο ενεργητικό του).

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ