ΙΝΤΕΡ

Θέλει Μήτρογλου και ρωτάει για τη ρήτρα η Ίντερ

Θέλει Μήτρογλου και ρωτάει για τη ρήτρα η Ίντερ
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι πρώτος στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ για τον Ιανουάριο και οι άνθρωποί της ζήτησαν ήδη πληροφορίες από το γραφείο που τον εκπροσωπεί για να μάθουν αν ισχύει η ρήτρα των 8.000.000 ευρώ με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Κώστα Μήτρογλου είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα η διοίκηση των Μιλανέζων έχει αρχίσει να προλειαίνει το έδαφος προκειμένου να έρθει πιο κοντά στον επιθετικό του Ολυμπιακού.

"Ο Έλληνας είναι ο πρώτος της λίστας της Ίντερ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο ιδανικός παίκτης για να συμπληρώσει την επιθετική γραμμή των νερατζούρι", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα "Fcinter1908", η οποία προχωράει ακόμα πιο πολύ την υπόθεση:

"Οι άνθρωποι της Ίντερ ήρθαν σε επαφή με το γραφείο μάνατζερ Sports Connection που εκπροσωπεί τον 25χρονο άσο θέλοντας να μάθουν αν ισχύει η ρήτρα των 8 εκατομμυρίων που σύμφωνα με διάφορες φήμες υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο πιστολέρο είναι αυτή τη στιγμή μεταξύ των κορυφαίων επιθετικών της Ευρώπης και θα ήταν σημαντική κίνηση για την Ίντερ η απόκτησή του, ειδικά αυτό το χειμώνα, ειδικά αν υπάρχει τρόπος να έρθει στο Μιλάνο με ένα ποσό κάτω των 10 εκατομμυρίων.

Αυτό γιατί η αξία του Μήτρογλου στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά στα 20 παρά στα 10 εκατομμύρια", προσθέτει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο.

Θέλει Μήτρογλου και ρωτάει για τη ρήτρα η Ίντερ

Εν τω μεταξύ, την επιθυμία της Ίντερ να εντάξει στο δυναμικό της τον Έλληνα διεθνή φορ (σε αυτή την περίπτωση θα είναι ο 2ος που θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς-Μιλάνο μετά τον Γρηγόρη Γεωργάτο το 1999) επιβεβαίωσε και ο Ιταλός δημοσιογράφος Μασιμιλάνο Νεμπουλόνι μιλώντας στον ιταλικό σταθμό "Sky Sport".

"O Μήτρογλου αρέσει στην Ίντερ, τον παρακολουθεί επίσης ο Αουζίλιο (σ.σ. αθλητικός διευθυντής της Ίντερ). Ο Ματσάρι θα ήθελε έναν επιθετικογενή παίκτη τον Ιανουάριο και αυτός θα τον έκανε να αισθανθεί άνετα", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ