ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει μόνο Καραϊσκάκη ο Λαυρεντιάδης

Θέλει μόνο Καραϊσκάκη ο Λαυρεντιάδης
Λαυρεντιάδης

Το real estate του γηπέδου Καραϊσκάκη ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τον Λαυρεντιάδη όπως ακοκάλυψε ο ίδιος

Ο 38χρονος επιχειρηματίας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ''Fortune'' και πέρα από τα τα θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής του πορείας που συζήτησε, μίλησε και για τον Ολυμπιακό:
" Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένα απλό σωματείο, είναι κάτι παραπάνω. Έχει το DNA του μαχητή, όπως και εγώ. Ως δεύτερης γενιάς πρόσφυγας και μαχητής της ζωής, λοιπόν, λογικό είναι να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο πέρα από το real estate του γηπέδου Καραϊσκάκη. Ο πρόεδρος κ. Σωκράτης Κόκκαλης μού έβαλε το 'σαράκι' και θα είμαι πάντοτε κοντά του για να τον στηρίζω".

Ο Λαυρεντιάδης μάλιστα αποκάλυψε σε κάποιο σημείο τηε συνέντευξης του ότι μέχρι την Ε' Δημοτικού ήταν ΑΕΚ, αλλά τότε άλλαξε και έγινε Ολυμπιακός. Τα παλαιά κιτρινόμαυρα αισθήματά του οφείλονταν στον πρόσφυγα παππού του και στον πατέρα του.

Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης;



Την ώρα που ο Λαυρεντιάδης ενδιαφέρεται μόνο επιχειρηματικά με το Καραϊσκάκη, το φαληρικό γήπεδο ετοιμάζεται να ζήσει με τον Αρη (16/05, 19:00) πρωτόγνωρες (αρνητικές) στιγμές.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει καμία διάθεση να συμμετέχει στην άχαρη διαδικασία της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ και τα εισιτήρια του αγώνα παρουσιάζουν ελάχιστη ζήτηση.

Είναι αρκετά πιθανό στο νέο Καραϊσκάκη να βρεθούν για πρώτη φορά λιγότερο από 10.000 θεατές, αλλά αυτό που απεύχονται όλοι στο μεγάλο λιμάνι είναι να ξαναζήσουν τις εικόνες της περασμένης Τετάρτης πριν και μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η πιθανή ενδεκάδα



Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ετοιμάζει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, έχοντας περιορισμένες λύσεις. Ούρκο Πάρντο παίρνει μια ακόμη ευκαιρία, καθώς θα παίξει στα δυο παιχνίδια που έπονται και έχει την δυνατότητα να δείξει κάποια πράγματα και να πείσει για την παραμονή του.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ζεβλάκοφ και Αβραάμ Παπαδόπουλος, στα αριστερά ο Ραούλ Μπράβο, ενώ δεξιά έναν εκ των Γκαλίτσιου και Πάντου.

Ο Ντουντού θα ξεκινήσει ως αμυντικός μέσος και δίπλα θα μπει ο Λεντέσμα, ο οποίος πάντως μόνο μάχιμος δεν δείχνει στις προπονήσεις. Οι Λούα Λούα και Όσκαρ θα βρεθούν στα δυο άκρα, ενώ ανάμεσά τους και πίσω από τον φορ θα βρεθεί ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Για την γραμμή κρούσης, έχουν τις ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσουν οι Μήτρογλου και Ντάρμπισιρ, εκτός αν προτιμήσει ο Μπάντοβιτς ένα 4-4-2 και βρεθούν και οι δυο στο βασικό σχήμα.



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ