ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει Μπελούτσι η Φιορεντίνα!

Θέλει Μπελούτσι η Φιορεντίνα!
μπελουτσι κυριακος παπαδοπουλος

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα ο Μπελούτσι. Και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στη λίστα της Γιουβέντους

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Πειραϊκής ομάδας είναι ένας από τους βασικούς στόχους των "βιόλα" για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα της Τοσκάνης είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πουλήσει τον Φελίπε Μέλο και στην λίστα της υπάρχουν δύο ονόματα για να καλύψουν το κενό του.

Το πρώτο είναι του Κριστιάν Λεντέσμα που αγωνίζεται στην Λάτσιο και το δεύτερο του σούπερ σταρ των "ερυθρολεύκων, Φερνάντο Μπελούτσι.

Όπως αναφέρει το άρθρο ο αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο, παρακολουθεί δύο χρόνια τον άσο του Ολυμπιακού και φέτος που πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, δεν αποκλείεται να κινηθεί για να τον "ντύσει" στα βιολετί.

Τώρα κατά πόσο αληθεύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ένα ερωτηματικό, πάντως το μόνο βέβαιο είναι πως αν η Φιορεντίνα θέλει να αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού μην ξεχνάμε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν σπαταλήσει 7,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του 24χρονου άσου.

Με λίγα λόγια ο Μπελούτσι είναι μεγάλο περουσιακό στοιχείο για τους Πειραιώτες και δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν για λίγα εκατομμύρια ευρώ.

Και ο Κ. Παπαδόπουλος στην λίστα της Γιούβε

Ή οι Ιταλοί κάνουν παιχνίδια με το όνομα του Ολυμπιακού ή η Γιουβέντους έχει την μισή ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας στη μεταγραφική της λίστα.

Μετά τα ονόματα των Λέτο και Ντουντού (είχαν ακουστεί παλαιότερα και αυτά των Γκαλέτι, Τοροσίδη) νέος στόχος για την "μεγάλη Κυρία" είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο 17χρονος ταλαντούχος αμυντικός των "ερυθρολεύκων" έχει προκαλέσει ενδιαφέρον στην Γιουβέντους και βρίσκεται στην μεταγραφική της λίστα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού κοστολογείται περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως οι Ιταλοί φαίνονται "διαβασμένοι" αφού αναφέρουν πως το δυνατό του σημείο είναι το παιχνίδι στον αέρα, η προσωπικότητά του, ενώ γράφουν μεταξύ άλλων πως στο πρωτάθλημα Νέων είναι από τους παίκτες-ηγέτες.


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ