ΑΡΗΣ

Θέλει να "δέσει" τον Χαβίτο

Θέλει να "δέσει" τον Χαβίτο
Χαβίτο INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Άρη θέλει να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο του Χαβιέ Χαβίτο, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Θετικός ο 26χρονος άσος που έχει δεθεί με την πόλη και τον κόσμο της ομάδας.

Το καλοκαίρι το μέλλον του στην ομάδα ήταν αβέβαιο, λίγους μήνες μετά ωστόσο όχι μόνο παραμείνει στο ρόστερ των κίτρινων, αλλά αποτελεί και τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή του Άρη.

Ο λόγος για τον Χαβιέ Χαβίτο, του οποίο το συμβόλαιο τελειώνει τον Ιούνιο και όπως είναι λογικό η διοίκηση του Άρη θέλει να το ανανεώσει για τουλάχιστον άλλο δυο χρόνια.

Οι πρώτες επαφές με τον μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού έχουν ξεκινήσει σε πολύ καλό κλίμα, με τους κίτρινους να επιθυμούν να κλείσουν το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού μετά ακολουθεί εκείνο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Στον Χαβίτο έχουν προσφέρουν συμβόλαιο 2-3 ετών με αυξημένες ετήσιες αποδοχές (τώρα αμείβεται με περίπου 200.000 ευρώ) και πολλά μπόνους. Οι τελικές επαφές αναμένεται να γίνουν μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Μπάγερ Λεβερκούζεν την ερχόμενη Πέμπτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ